Ha a lányok nem lennének agyondícsérgetve, szétlájkolva facebookon, akkor nem lenne ma akkora egójuk és kevesebb lány kezdene csúfolódni a náluk bepróbálkozó átlagos külsejű fiúkon?
# 6
Marha érdekes, sehol nem találkoztam ilyesmivel.
Én magam nevében nőként nyilatkozva mondom h szerintem nem így van...ugyan én is facebookozok és néha jól esik ha kapok egy lájkot egy fotóra (bár én inkább a rajzaimat töltöm fel saját magam helyett) de bennem ez semmit nem változtat. Sokkal többet ér egy személyes bók...
Ha valakit elutasítok az nem emiatt van.
Megbüntetni? :D Hát ez vicces, és mégis mivel? Befagyasztod a facebook lájk rendszert és a tinip.csák összeomlanak?
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nem igazán internethez kötődő jelenség, hogy így, külön facebook-ra vagy más szochálóra kelljen kiemelni.
Igen, körül vannak ugrálva, és igen, vékony a határmezsgye eldönteni, mindez röhejes vagy szánalmas-e.
Viszont... ugyanez a séma játszódik le élőben is ha belegondolsz.
Teljesen fantáziátlan, jellegtelen lányok körül legyeskednek egymáson licitálva a dicséretekben pusztán azért, mert lyuk van a lábuk között. (Profán vagyok elnézést.)
Nem kell ehhez facebook. Lehet egy lány egyszerű mint egy faék, lehet tucatarcú klónná sminkelt, affektálhat és úgy általában, még ha egyetlen egyedi vagy önálló gondolat morzsája sincs meg benne, akkor is minden kanos kissrác lelkesen bólogatni fog neki.
Az már egészen más kérdés, hogy szerencsére nem minden leányzó ilyen. Bár nemrégről tekintve már véglegesen lezárult kapcsolatról beszélek, de saját tapasztalat, ki lehet fogni normális, egészséges értékrendű lányt is.
Ha fent van facebook-on, nagy ügy.
Ha napi 10-20-30 percet is ezzel üt el, az sem izgalmas, ha belegondolsz, itt gyakori kérdések-en válaszolni sem egy kimondott világmegváltás. Kinek mi a napi rutinba beiktatott szösszenetnyi kikapcsolódás.
Mérték, ez lenne a kulcsszó. Csak ne élje ott az életét.
Csak ne ebből építsen és tartson fent önbizalmat, amit amúgy jogosan említesz.
Mert zsigerből, csak fényképre udvarolni mindig fognak nekik, a normálisabb felének ettől még nem lesz lépcsőháznyi egója. Vedd úgy, hogy az ilyen elkényeztetés egyfajta indikátor, így legalább már a társalgás első 10 percéből le tudod szűrni, mennyire értelmes (és értékes) az adott lány.
Sokkal rosszabb lenne, ha hosszú hónapok vagy hetek után jönnének csak elő ezek az első tünetek. Szóval, nézd a pozitív oldalát. :-)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!