Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem durva, hogy egy lány nézhet akárhogy ki úgyis lesz párja, mert a lyuk az lyuk, de ha egy fiú már csak az átlagos kategóriában is van külsőre és jó fiú típus, akkor áshatja magának a sírt?
Ahhoz meg gratulálok, hogy így tiszteled a nőket. Neked csak lyuk-lyuk, az oké, de nem gondolod, hogy esetleg másnak többet is jelent? Persze biztos én is egy szemét vagyok, engem is a "feminista ballib háttérhatalom" vezet ugye? :) Változtatni meg minek akarsz, hiszen elég jó párosítás vagytok a Marcsival!
19/F
Ha így vélekedsz a nőkről, akkor tényleg nem lesz párod. Viszont azoknak, akiknek nem csak a luk kell, nem használati tárgyként kezelik a nőket, azok megtalálják idővel a társukat. :)
22l
Mivel nem rég b@szott át egy aljas nőszemély, van okom utálni a mai fiatal láynokat, nagyon ritka, emlyik ér is valamit a testén túl, szóval a többség csak lyuk tényleg, tisztelet a ritka kivételnek.
Egyébként épp az a baj, hogy a csajok vágynak a tökélyre, ezért van olyan sok átlagos fiú is egyedül meg azért gúnyolnak ki a lányok tök átlagosan kinéző fiúkat, mert ilyen kis felszínes, kegyetlen férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!