Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem durva és elszomorító, hogy a magyar fehér láynok helyesebbnek tartanak egy néger fiút egy fehérnél?
az nem jutott eszedbe, hogy vele kehet más nem foglalkozott, csak ez a srác, meg lehet más irányból is közelíteni
amúgy nem a csúnyaságon múlik, amúgy ez is relatív ki az N
Ez az állítás szerintem nem igaz. Nyilván sokak szeretnek néha különleges partnerrel együtt lenni, legyen az éppen fekete, japán, médiaszemélyiség, nagyon magas, nagyon kicsi, zenész stb. De ezek általában csak a kíváncsiság folytán jönnek létre, valahogy a többség mégis csak "átlagos" lánnyel/fiúval kezd és pláne csak azokkal köti össze az életét.
JA és még az is ideírandó, hogy a szexuális urbán legendák miatt is sok éretlen lány/fiú akar egzotikus partnert. Mert a feketéknek nagyobb van, vagy pl itt is olvastam már olyat, hogy állítólag a zsidó lányok jobbak az ágyban. Ezek marhaságok, de amíg az illető kölyök, vagy szimplán hülye, addig tudják motiválni ezek is
Én azt hallottam, hogy a négereknek a f@szuk a 3. lábuk..
Nemtudom, nekem nem jönnek be:)
Inkább négerek mint cigányok! Inkább ők szaporodjanak, mint azok a férgek!:)
Neked pedig azt ajánlom, hogy keress normális nőket, nem csak a rondákat kell észrevenni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!