Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem durva és elszomorító, hogy a magyar fehér láynok helyesebbnek tartanak egy néger fiút egy fehérnél?
Néger matróz fasza hossza hetven centi hetven láb.
Ha el törik a fő árbóc arra kötnek vitorlát.
Arról van szó, hogy te magadat hergeled ezzel a képpel. Azzal, hogy felállítottad ezt az elméletet, fokozottan figyeled a fekete pasikat, és jobban felfigyelsz/szebbnek látod a mellettük lévő nőket. Mi határozzuk meg a gondolatainkat. És ugyanez igaz a vékony pasikra, akik szerint minden jó nő a kigyúrt fazonokra bukik. A kigyúrt pasikra, akik azért nem találnak párt, mert a csajoknak csak a nyüzüge pasik kellenek. És ugyanez a helyzet a csóró-gazdag pasi problematikával, meg még sorolhatnám.
Egyébként én sem ismerek olyan lányt, akinek tetszenének a feketék, a többségük, köztük én is, kifejezetten irtózik tőlük. Volt, hogy hetekig győzködött egy néger srác, hogy menjek el vele randizni, de nem voltam hajlandó, mindannyiszor kikosaraztam, mert egyszerűen nem találom vonzónak a négereket. És ez nem rasszizmus, csak mindenkinek más tetszik.
Egy link:
Nézzétek meg a táblázatot. A legtöbb néger hazánkban afrikai országokból érkezett. Vannak olyan dél-afrikai országok, ahol a hiv fertőzöttek száma 5-6 millió (2009-ben! és a számuk évről-évre nő).
Egy hiv-fertőzöttről a soksok évig, de akár 10-20 évig senki nem mondja meg, hogy fertőzött vagy fertőző, mert tünetmentes, vagy a tüneteket jól kezeli gyógyszerekkel.
Jó, erre azt mondja valaki, hogy 5-6 millió nem sok országonként, amikor amúgyis sokan vannak. Erre a válaszom a következő link:
(kattintsatok 2x a Percent of population infected-re, hogy megkapjátok a teljes lakossághoz való százalékos arányt)
Van olyan ország, ahol minden 5. ember fertőzött - és ez a szám csak növekszik! Ráadásul a fiatalok jóval nagyobb veszélyben vannak.
És a fiatalok közül nagyon sokan próbálnak szerencsét külföldön, itt, Magyarországon is. Akár cserediákként, akár illegálisan tartózkodva az országban, bárhogy. Sokuk elég jól beszél angolul, hogy amerikainak, franciának adja ki magát..
Elmész a diszkóba, leszólít egy fekete srác, jusson eszedbe ez a szám, ez a százalék. Szeretsz hazardírozni? Hajrá.
Azt gondolod, helyes a pasi és gumival mi bajod lehet, plusz úgyis az lesz, amit te akarsz? Nos, Niki (nyugodjék békében..) is így gondolta:
Egyéb kérdés?
17-es rasszista. A diszkóban bedrogozzák a lányokat, ugyanúgy megteszik a magyar pasik is, csak abból nem lesz ekkora hírverés. Tavaly nekem például meghalt egy ilyen alak miatt egy barátnőm, és magyar volt a pasi, aki drogot tett az italába.
Az AIDS pedig nem azzal függ össze, hogy valakinek milyen a bőrszíne, de ez megint egy másik kérdés. Az a meglátásod még mindig jobban megállja a helyét, mint a másik.
Akkor viseljétek el:) basszus, nem hiszem el!! Embereket rabolnak ki, szurnak le a romák, ti meg véditek őket:D azt az i.diota buta birka mindenit neki!:D
Inkább vagyok Jobbikos mint éhező barom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!