Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok nem durva, hogy...

Mit gondoltok nem durva, hogy a piacon magyar epert 5400 ft /kg árulják?

Figyelt kérdés
Most voltam a Fény utcai piacon és szinte minden árus ennyiért árulja az epret ami vagy magyar vagy nem ::
2013. ápr. 10. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! ahol én dolgozok ott 980 eper kilója,mondjuk fogalmam sincs magyar e vagy nem. Valószinüleg nem,de ha magyar is lenne,szeirntem akkor sem lenne több 2000/ kilónál ,pl a paradicsomból kiindulva,a magyar kb 1,5-2* annyi mint a külföldi.
2013. ápr. 10. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval de igen,nagyon durva :D
2013. ápr. 10. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megveszik, annyiért adják, amennyiért tudják. Magyar eper egyébként honnan van már? Talán melegházból?
2013. ápr. 10. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Az időjárás tönkretette a csökölyi epret is és a többit is. Így horror árak lesznek a magyar eper piacán. Amit most olcsóbban kapsz,az általában spanyol később majd esetleg olasz és melegházi futós. Tehát íze és illata meg sem közelíti a magyar szántóföldiét.
2013. ápr. 10. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd olcsóbb lesz májusban valamivel, persze az igazi, finom édes és illatos magyar eper még idényben is elég drága volt tavaly, a falhoz csapható az olcsóbb.
2013. ápr. 10. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Mivel még nincs eperszezon persze, hogy méregdrága. És mellette nyilván íze sincs, lévén nem volt az elmúlt időszakban napsütés. Tehát az is buta, aki ilyenkor epret vesz.
2013. ápr. 10. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Eperszezonon kívül nem durva. Ráadásul így is kérdéses, hogy mennyi eper fog teremni az idén.
2013. ápr. 10. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, én nem nézem az eperárakat, mert nincs szezonja, s majd lesz saját később, de ma láttam bébirépát 6800-ért... :O Ez azért meglepett.
2013. ápr. 10. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!