Mit gondoltok nem durva, hogy a piacon magyar epert 5400 ft /kg árulják?
Figyelt kérdés
Most voltam a Fény utcai piacon és szinte minden árus ennyiért árulja az epret ami vagy magyar vagy nem ::2013. ápr. 10. 14:52
1/8 anonim válasza:
Jézusom! ahol én dolgozok ott 980 eper kilója,mondjuk fogalmam sincs magyar e vagy nem. Valószinüleg nem,de ha magyar is lenne,szeirntem akkor sem lenne több 2000/ kilónál ,pl a paradicsomból kiindulva,a magyar kb 1,5-2* annyi mint a külföldi.
3/8 anonim válasza:
Ha megveszik, annyiért adják, amennyiért tudják. Magyar eper egyébként honnan van már? Talán melegházból?
4/8 anonim válasza:
Az időjárás tönkretette a csökölyi epret is és a többit is. Így horror árak lesznek a magyar eper piacán. Amit most olcsóbban kapsz,az általában spanyol később majd esetleg olasz és melegházi futós. Tehát íze és illata meg sem közelíti a magyar szántóföldiét.
5/8 anonim válasza:
Majd olcsóbb lesz májusban valamivel, persze az igazi, finom édes és illatos magyar eper még idényben is elég drága volt tavaly, a falhoz csapható az olcsóbb.
6/8 anonim válasza:
Mivel még nincs eperszezon persze, hogy méregdrága. És mellette nyilván íze sincs, lévén nem volt az elmúlt időszakban napsütés. Tehát az is buta, aki ilyenkor epret vesz.
7/8 anonim válasza:
Eperszezonon kívül nem durva. Ráadásul így is kérdéses, hogy mennyi eper fog teremni az idén.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, én nem nézem az eperárakat, mert nincs szezonja, s majd lesz saját később, de ma láttam bébirépát 6800-ért... :O Ez azért meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!