Hol tudok átlagos szép kb 18-21 éves lányokkal ismerkedni?
Mindenkinél a pénz számít,mert csak a pénzes ember megélhetése biztosított,és a biztonság fő szempont.
Ne kérj lehetetlent.
ez engem is érdekelne, mert nem vagy egyedül
egyébként meg 18-21 évesen a többség tanul és az emberek nagy részét a szülei is eltartják ebben a korban, tehát az anyagi biztonság megvan
akkor az ilyen korú csajokat miért érdekli, hogy mennyi pénze van egy srácnak, ha néha meg tudja hívni őt, meg a közös programokra is tud valamennyit áldozni, az már szerintem bőven elég
én nem panaszkodhatok mert nem állok rosszul anyagilag, segítenek a szüleim, dolgozom a suli mellett, de nem virítom a lóvét, ha volna barátnőm persze költenék rá, mert ezzel jár (ésszerű keretek között), de a sok hiábavaló próbálkozás után azt mondtam nem érdekel
Nagyon gáz ez így. Nem vagyok csóró énsem mert dolgozom és évente töbször még egy külföldi út is futja de nem tudom szórni a milliókat a nemlétező luxuskocsimbol.
Suli jóötlet, csak kár hogy nem járok jelenleg, munka mellet nem fér bele bár szeptembertől majd lesz valami.
Lányok merre vagytok?
Sajnos a századforduló környékén ez a fajta veszélyeztetetté vált, populációjuk a kritikus szint alá csökkent.
A megmaradt egyedek szétszóródva találhatóak a Föld bolygón, előfordulási helyük könnyű fellelésére nincs algoritmus, ám megtalálásuk életmódjukból kiindulva lehetséges. Ők is emlősök fogazatuk mindenevő, így ugyanazt eszik mint mi, tehát járnak bevásárolni. Piac, bolt. Helyváltoztatáshoz, lábaikat használják így néha néha felbukkanhatnak ilyen helyeken: járda, zebra, úttest. Az időjárás viszontagságai elől, házakba menekülnek melyeket minden oldalról fal vesz körül. Ilyen lakóalkalmas struktúrák megtalálhatóak kisebb községektől, tanyáktól, a nagyobb városokig. Ők is részt vesznek az oktatás, különböző területein, így előfordulhatnak középiskolákban, egyetemeken. Itt is fellelhetőek. Ügyeiket ők is intézik bankokban, okmányirodákban, postán, akárcsak mi egyszerű emberek, kik ilyen lényeket keresünk.
Megismerésükhöz kommunikáció szükséges, melyet legcélszerűbb beszéd útján megvalósítani, hiszen ez az ember egyik legkifejezőbb eszköze az információ cserére.
'az anyagi biztonság meg van'
örülnék én,ha eltartanának a szüleim 20 évesen :))...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!