Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az "összes lány gonosz"...

Az "összes lány gonosz" gondolkodású fiúk nem gondolkoztak még ezen?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy ha nem a beképzelt, bunkó lányoknál próbálkoznának, akkor nem küldenék el őket csúnyán? Mert állítólag ezek a fiúk több száz(!) ilyen visszautasításon vannak úgy, miközben sok csinos, kedves lánynál egyáltalán nem próbálkozik senki. Ez akkor hogy jön össze?
2014. aug. 8. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
miért, milyen legyen a pasi ha nem helyes? bunkó?
2014. aug. 8. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Ja és srácokat is megkérdeztem, hogy milyen lányok jönnek be nekik, sokkal kevesebb srác írta azt, hogy nézzen ki jól a lány, mint lány azt, hogy nézzen ki jól a srác!
2014. aug. 8. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

"miért, milyen legyen a pasi ha nem helyes? bunkó?"

Ne mosogasd magad! Mindannyian tudjuk, hogy a helyes alatt a jó kinézetet értitek! Ennyire ne nézz már senkit se hülyének!!

2014. aug. 8. 15:21
 14/21 A kérdező kommentje:

A "nézzen ki jól a lány" mit jelent? És ha az lenne, hogy "nézzen ki jól a srác", az mit jelentene?

Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy sok dolog a lányok jellemével, viselkedésével és ízlésével kapcsolatban nem csak a fiúk fejében létezik, a valóságban nem.

2014. aug. 8. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
azt hiszel, amit akarsz. :D nekem volt már jóképű pasim is, meg ronda is(a többiek mondták ezt, de nekem bejött). szóval nagyon nincs recept. az meg rohadtul nem igaz, hogy a pasiknak nem számít a külső... :D kérdezz csak körbe itt a már nős pasik között, akik fiatalabb husira vágynak. meglepődsz majd :)
2014. aug. 8. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
kérdező, pontosan! ez csak azoknak a pasiknak a fejében létezik!
2014. aug. 8. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

Ha csak azoknak a pasiknak a fejében létezik szerintetek,akkor bizony be lehet bizonyítani az ellenkezőjét is ám :)

Nyilván ha valaki a rosszat tapasztalja,akkor mit mondjon?Egy jó szót nem kaptam még életemben egy lánytól sem élőben,pedig nem vagyok csúnya,ápolt,jó öltözködésű vagyok állítólag...Nem magamról állítom,neten már sok lány csodálkozott azon,hogy semmi nem jön össze... :/

23/F

2014. aug. 8. 15:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Bekulázok XD

Mindenki le lett pontozva XD

Gratulálok mindenkinek, pedig mind a 2 félnek a kommentjeibe volt igazság és hazugság pff, pedig én nem szidtam senkit, csak mondtam hogy nem minden lány jópofa akiről első látásból azt hiszed.

Ha nem nézel ki jól akkor is lehet csajozni, csak a szövegednek kell jónak lenni, de ha jól nézel ki már az is előny, akkor viszont akármit pofázol a lány a tenyeredből eszik, kész vége. Láttam már ronda pasiknál jó csajt, nem is egyszer. Haveromnak is sikerült becsajoznia, pedig gorilla feje van, de eszméletlen jó a szövege.

ui.: Tudom hogy le leszek pontozva!

2014. aug. 8. 16:37
 19/21 A kérdező kommentje:

"de ha jól nézel ki már az is előny, akkor viszont akármit pofázol a lány a tenyeredből eszik, kész vége."

Na látod, ez megint egy hatalmas tévhit. Lassan kezdem azt hinni, hogy a férfiak ilyenkor magukból indulnak ki...

2014. aug. 8. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Uhhhh, hadjuk, akkor legyen igazad.

Maradjunk annyiban hogy mindenkinek más stílus jön be és mindenkinek megvan a saját stílusa...

Szöveget egy kicsit értelmezni, úgy értettem hogy ha a lánynak te kinézetre pont az esete vagy az már egy rohadt nagy előny.

2014. aug. 8. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!