Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az "összes lány gonosz"...

Az "összes lány gonosz" gondolkodású fiúk nem gondolkoztak még ezen?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy ha nem a beképzelt, bunkó lányoknál próbálkoznának, akkor nem küldenék el őket csúnyán? Mert állítólag ezek a fiúk több száz(!) ilyen visszautasításon vannak úgy, miközben sok csinos, kedves lánynál egyáltalán nem próbálkozik senki. Ez akkor hogy jön össze?
2014. aug. 8. 14:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van az átlagos lányok még el sem küldenek egy büdös szót sem szólnak inkább :)
2014. aug. 8. 14:54
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Egy fiú nem tudja első látásra megmondani, hogy az a lány gonosz-e.
2014. aug. 8. 14:55
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

Nos, maradjunk annyiban, csak így egymás közt, hogy az a több száz elutasítás az körülbelül olyan 10-12, de annak a fele is a neten történt. Leginkább a Harry Potteres cukorkával tudok példálózni. Ezek a setétek pont kifogtak egy hányás ízűt, aztán az maradt meg abba, a nem túl nagy belső térfogatú fejükben, hogy mostantól kezdve mindegyik csakis róka úr ízű lehet, aztán itt csípőből osztják, hogy mekkora szar az a cukor.

Ércsük egymásot tezsvír?

2014. aug. 8. 14:56
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Én is estem már pofára, amikor azt hittem hogy ő egy normális lány, de tévedtem.
2014. aug. 8. 14:56
 5/21 anonim ***** válasza:
32%
A kedvesebb lányok is elutasítanak, igaz, hogy finomabban, de attól még nekik sem kellenek a szerényebb, visszahúzódóbb, antimacsó srácok!
2014. aug. 8. 14:59
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

Érdekes a teóriád kérdező.

Azon nem gondolkoztál hogy hol vannak ezek a normalis lanyok ha ennyi van de egyet se fognak ki?

2014. aug. 8. 15:06
 7/21 anonim ***** válasza:
62%

Amikor itt egy fiú kirak magáról egy arcos képet azonnal elkezdődik a fanyalgás és a lepontozás.

Pedig,általában mindig azt a nagy szöveget adják elő a lányok,hogy legyen,kedves,humoros,jófej,meg nem a külső számít.Persze!

Abban a pillanatban,amikor egy kigyúrt srác kirakja a képét indul a nyálcsorgatás.jó lehet a fele meleg,de a másik fele...

2014. aug. 8. 15:08
 8/21 anonim ***** válasza:
49%
komolyan nem tudom, h h kell ahhoz kinéznie/viselkednie egy ilyen pasinak ahhoz, h vki így elküldje.... ahhoz azért elég bunkónak kell lenni....
2014. aug. 8. 15:12
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Én az egyik chat oldalon legalább húsz lányt megkérdeztem, hogy milyen pasik jönnek be neki, húszból tizenhét(!) lány azzal kezdte, hogy legyen a pasi helyes!! Ennyit a lányokról...
2014. aug. 8. 15:13
 10/21 anonim ***** válasza:
31%
gyakorlatilag versenyeznek egymással a nők, neki meg neki ilyen jó pasija van hümm nekem is legalább olyan jó kell vagy jobb
2014. aug. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!