Az "összes lány gonosz" gondolkodású fiúk nem
gondolkoztak még ezen?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy ha nem a beképzelt, bunkó lányoknál próbálkoznának, akkor nem küldenék el őket csúnyán? Mert állítólag ezek a fiúk több száz(!) ilyen visszautasításon vannak úgy, miközben sok csinos, kedves lánynál egyáltalán nem próbálkozik senki. Ez akkor hogy jön össze?
Igazad van az átlagos lányok még el sem küldenek egy büdös szót sem szólnak inkább :)
2014. aug. 8. 14:54
2/21 anonim válasza:
Egy fiú nem tudja első látásra megmondani, hogy az a lány gonosz-e.
2014. aug. 8. 14:55
3/21 anonim válasza:
Nos, maradjunk annyiban, csak így egymás közt, hogy az a több száz elutasítás az körülbelül olyan 10-12, de annak a fele is a neten történt. Leginkább a Harry Potteres cukorkával tudok példálózni. Ezek a setétek pont kifogtak egy hányás ízűt, aztán az maradt meg abba, a nem túl nagy belső térfogatú fejükben, hogy mostantól kezdve mindegyik csakis róka úr ízű lehet, aztán itt csípőből osztják, hogy mekkora szar az a cukor.
Ércsük egymásot tezsvír?
2014. aug. 8. 14:56
4/21 anonim válasza:
Én is estem már pofára, amikor azt hittem hogy ő egy normális lány, de tévedtem.
2014. aug. 8. 14:56
5/21 anonim válasza:
A kedvesebb lányok is elutasítanak, igaz, hogy finomabban, de attól még nekik sem kellenek a szerényebb, visszahúzódóbb, antimacsó srácok!
2014. aug. 8. 14:59
6/21 anonim válasza:
Érdekes a teóriád kérdező.
Azon nem gondolkoztál hogy hol vannak ezek a normalis lanyok ha ennyi van de egyet se fognak ki?
2014. aug. 8. 15:06
7/21 anonim válasza:
Amikor itt egy fiú kirak magáról egy arcos képet azonnal elkezdődik a fanyalgás és a lepontozás.
Pedig,általában mindig azt a nagy szöveget adják elő a lányok,hogy legyen,kedves,humoros,jófej,meg nem a külső számít.Persze!
Abban a pillanatban,amikor egy kigyúrt srác kirakja a képét indul a nyálcsorgatás.jó lehet a fele meleg,de a másik fele...
2014. aug. 8. 15:08
8/21 anonim válasza:
komolyan nem tudom, h h kell ahhoz kinéznie/viselkednie egy ilyen pasinak ahhoz, h vki így elküldje.... ahhoz azért elég bunkónak kell lenni....
2014. aug. 8. 15:12
9/21 anonim válasza:
Én az egyik chat oldalon legalább húsz lányt megkérdeztem, hogy milyen pasik jönnek be neki, húszból tizenhét(!) lány azzal kezdte, hogy legyen a pasi helyes!! Ennyit a lányokról...
2014. aug. 8. 15:13
10/21 anonim válasza:
gyakorlatilag versenyeznek egymással a nők, neki meg neki ilyen jó pasija van hümm nekem is legalább olyan jó kell vagy jobb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!