Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiröhögött a lány a randin, hogy még nem volt csajom azt mondta gáz vagyok! Többé ne találkozzak vele?
Kiröhögött konkrétan és azt mondta: "Úristen, de gáz!"
De most meg hívogat, meg írja smsben hogy "mivan, miért nem veszed fel?"
Kicsit sértve érzem magam!
16/F ő is!
Ne!bár ha nem ártetted félre lehet hogy rossz poén volt vagy nemtudom de én nem folytatnám!erre egy normális lány örú
Ülne hogy ö az elsö kapcsolatod!
Szerintem inkább az gáz, ha valaki ilyet mond, ahelyett, hogy értékelné az őszinteségedet.
Meg amúgy hogy a fenébe lenne gáz, ha valakinek 16 éves korában még nem volt barátnője?
Ha én lennék ilyen helyzetben, én valószínűleg azt mondanám neki, hogy semmi gond, nincs harag, ő ismerkedjen nyugodtan olyan fiúkkal, akiknek már volt barátnőjük, és meg majd találok olyan lányt, aki azért fog szeretni, amilyen vagyok, nem a korábbi barátnőim számáért. :-)))
Szerintem én is így csinálnám. mondjuk még nem voltam ilyen szituációban meg nekem se volt még csajom
16/F
Azért te is hülye voltál, hogy azt hitted erről nyíltan beszélhetsz a nőknek a megszégyenülés esélye nélkül.
Nekem az a barátnőm sosem tudta meg hogy szűz vagyok, akivel elvesztettem a szüzességem.
én meg nem is olyan rég találkoztam egy tök ronda csajjal és még ő fikázott engem, ah nem is nyíltan, de érezhetően, hogy én olyan ronda vagyok, hogy csoda ha lány járt volna velem
szánalmasak az ilyen csajok és igen elismerem, hogy nem vagyok egy álompasi mégis volt már több lány is, akinek bejöttem és igen is smároltam meg keféltem is már lányokkal akármilyen hihetetlen is, mert egy hülye felszínes csaj gáznak tart téged, hagyd a fenébe én se kersem többé az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!