Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele még a nyári szünetben? 17/F
Tegnap rábukkantam instagramon egy gyönyörű csajra, fel is iratkoztam rá és hamarosan jött vissza a feliratkozás. Futóedzésem előtt fél órával megkerestem facebookon és be is jelöltem, perceken belül vissza igazolt. Azonnal rám is írt (sziaa:))) na de mentem is edzésre, haza értem, dumáltunk és fél óra után mondta, hogy dumáljunk telefonon. Vagy egy órát beszélgettünk, ismerkedtünk aztán mentünk szunyálni. Ma este haza értem, írtam neki hogy mi a szitu, szegénykém írta, hogy fáj a feje egész nap, tegnap a torka fájt, de azért felhívott 10 percet beszéltünk így is, hallani lehetett a hangján. Mellékesen képes volt végig lájkolni mind a 80 képem.. oO :))
...na de ezt csak azért írtam, hogy tudjátok miről is van szó...
nővéreméktől 15 percre lakik a csaj és már arról is dumáltunk tegnap hogy össze kéne futnunk valamikor, valahol. Közvetlen csajszi, lehet vele dumálni.. bármiről. Megkérdezte első 10 percben van e barátnőm és hogy akarnék-e... tuti bejövök neki.. :))
Jelenleg a nővéremék itthon vannak a szülőházban szombatig és vasárnap megyek hozzájuk... na szóval, ha már egyszer ott vagyok a csajtól 15 percre össze fussak vele? Vagy ha jól alakul maradjak ott pár napra a tesómnál és találkozzak vele pár napot, amig még engedi a szünetem?
Vasárnapig még telefonálunk meg camozunk és szóba hozom, hogy mit szólna hozzá. Remélem tetszene neki az ötlet..
azta rohadt :'DDDDDDDDDD ezek a mai ismerkedések te :DD egyre rosszabb lesz..... azthittem csak viccek ezek az:
apa hogy ismerkedtél meg anyával?
lájkoltam facebookon a képeit, bökdöstem stbstb viccek
hát nem azok... :/// egyre rosszabbak lesznek a dolgok
amúgy igen ha szimpi a csaj (leírásból ez egyértelmű) és mész is a nővéredhez akkor mindenképp szolj neki :D hülye lennél kihagyni :DDD
@utolsó: amugy télleg... :DD de ezzel semmi baj, ezt az időt éljük...
lehet ott maradok dekkolni nővéreméknél pár napot... legalább jobban megismerem a csajt :D addig camozok vele meg telefon és ledumálom a randit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!