Nagyon gáz ha le$z@rom azt a lányt aki visszautasított?
Figyelt kérdés
nem köszönök neki, kerülöm, megszakítok mindent ami hozzá köt...2014. aug. 4. 22:26
1/20 anonim válasza:
Nekem vagy 10 ilyen lány volt az életemben.Csak egészségedre!
2/20 anonim válasza:
Ha nem bunkó módon tette, akkor gyerekes vagy.
3/20 anonim válasza:
Azért nem kéne vele bunkó lenned, mert megbántottnak érzed magad. Csak ne foglalkozz vele.
4/20 anonim válasza:
Ha csak szimplán elutasított,de normálisan,akkor egy köszönés beleférne.
Én még annak a parasztnak is köszönök,akit amúgy ki nem állok. Ha pont nem tudom kikerülni.
6/20 A kérdező kommentje:
Ez bunkóság???? Nem "kért" belőlem én nem adok neki magamból
2014. aug. 4. 22:29
7/20 anonim válasza:
Olyan vagy mint egy durcás kisfiú.....gyerekesen fogod fel a dolgokat, a sértettség beszél belőled és azt hiszed hogy "megbosszulod" azzal hogy visszautasított egy lány, ha nem állsz vele szóba......nevetséges :)
8/20 anonim válasza:
Aha,szóval fényesre kellene nyalni a kicsi lány popsiját.
Lányok,így kellene eljárni?
9/20 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális a reakció.Nem kell bedőlni a női propagandának,mert ők úgy vannak beállítva természetügyileg,hogy talonba rakjanak.
10/20 anonim válasza:
Nem gáz, mégis mit vártok a kérdezőtől?
Nalja ki a seggét?
Én sem tartom azzal a kapcsolatot aki visszautasított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!