A lányok a visszautasitott pasi tudtára, hogy meggondolták magukat? Vagy inkább szenvednek belül?
Kb. féléve volt, kétszer is megpróbáltam. Örült a próbálkozásnak, kicsit megilletődött, mert látszik, hogy végre olyan pasi keresi, aki nem csak dugni akar, de akkor nem akart senkit, nem akarja elkötelezni magát... A Meg talán egy kicsit sz@rt is rám, én meg talán görcsöltem is a vége fele. Aztán három hónap múlva elkezdett közeledni egy "titkos" szerelméhez, de végül nem lett semmi. Nyilván nem is találkoztunk hónapokig.
De most valami változott. Megint eljár bulikba, és kérdezte, hogy járok e majd XZ partisorozatra, mert volt ott a múltkor és nem látott. Legalább nincs elege belőlem :) Egyik ilyen alkalommal gyanúsan ölelt át. De legfurcsább, ahogy néz... azelőtt majdnem szart rám, de ahogy néha láttam, hogy néz ahogy más lánnyal csak beszéltem... aztán mikor beszéltünk, a hangja lassabb volt, lágyabb, kb. igy nézett ki [link] kicsit ilyen szomorúan-elgondolkozva
én nem akarom beleélni magam semmibe, nem tudom mi történhetett, de nem akarom lerohanni, mert félek, hogy elküld azzal, hogy "de már megbeszéltük" és akkor ritka hülyén érezném magam. De nemegy ilyet láttam itt is, hogy meggondolta magát, túl volt 2 pasin, és nem tudja a nő, mit csináljon, inkább szenved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!