Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal, egyedülálló, társkeres...

Fiatal, egyedülálló, társkereső férfiak! Hova jártok szabadidőtökben kikapcsolódni, társaságba?

Figyelt kérdés
Ahova lányként járok kikapcsolódni, ott csupa nő van... talán ha 5-25% a férfi - szerencsés esetben.:) Szóval hol töltik az idejüket a férfiak, ahol nem kizárólag egymás társaságára kiváncsiak (foci, kocsma:))? Mármint ahol program is van, és a program miatt mennek az emberek elsősorban, pl. különóra, előadások, vitaestek, terápia, stb.

2014. aug. 4. 14:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

18: "Azt írod fiatal férfit keresel" Nem írtam, hogy EGY férfit keresek!

Fiatal férfi: 28-48 éves férfi.

2014. aug. 8. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:

18: Tudsz mondani ilyen egyetemi klubokat?

De ezek csak olyan beülök és nincs konkrét foglalkozás-helyek, nem? Az engem nem érdekel, borzasztó unalmas. Olyan helyre nem jár a hím népség, ahol VAN PROGRAM? Filmklub, sport, vitaest, bármi, ahova nem céltalanul állítanak be.

2014. aug. 8. 14:08
 23/32 A kérdező kommentje:
18: A táncot kilőttük. Mondtam, hogy 35 éve járok heti 20-35 órában, 5-600 embert ismerek személyesen a táncvilágból, és 2 kezemen meg tudom számolni ebből a férfiakat.
2014. aug. 8. 14:09
 24/32 anonim ***** válasza:
Autós találkozó...annál több férfi nem gyűlik össze egy helyen.
2014. aug. 8. 14:21
 25/32 A kérdező kommentje:
Az első hasznos válasz.:)
2014. aug. 8. 14:29
 26/32 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, klubokat nem ismerek, mert én sem járok. Bocs, azt hittem te társat keresel. Ahol sok férfi összegyűlik: PLAY IT! rendezvény, annyi férfi nincs máshol, oda a pc játékok szerelmesei járnak, akik között alig van lány, erotika kiállítás is jó választás lehet, autós találkozó is jó, ha pénzes pasit akarsz fogni. Ott van a Parlament is, hobbilövő klubok, horgász klubok stb.
2014. aug. 8. 17:38
 27/32 anonim ***** válasza:
Jaj, most eszembe jutott az ultimate soultion: hegymászó klub.
2014. aug. 8. 17:41
 28/32 anonim ***** válasza:

"6: És Te férfi vagy?

Ezeken a helyeken, amiket felsoroltál, milyen az ivararány?

Én is ilyenekre járok, és ott van az, amit írtam (tánciskolában például).:)

Igen, csoportos terápia, sorskorrekciós és spirituális ügyek.:)"

Igen, az vagyok, de fiatalabb korosztály.

A táncórát leszámítva nincs különösebben egyikben sem férfi vagy nőtöbblet. De sikerült már olyan diák salsa tanfolyamra járnom, ahol néha még több is volt a fiú. (kezdő szint)

Én is úgy tudom, hogy az ezós dolgokra jellemzően inkább a nők vevők. :)

Hol van még kevés férfi? Én olyan helyeket akarok találni. :)

2014. aug. 8. 18:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Az autós találkozós tipp után tényleg megoszthatnád velünk a tuti helyeket, ahol sok a nő. Áraszd reánk az égi mannát!
2014. aug. 9. 01:31
 30/32 A kérdező kommentje:
A nyitóban felsoroltam.:)
2014. aug. 11. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!