Fiatal, egyedülálló, társkereső férfiak! Hova jártok szabadidőtökben kikapcsolódni, társaságba?
Hát, a haverjaimmal nem mennék sehova... Rockerek és punkok mind, így csak a gond volna velük.
De amúgy sem szeretek cél nélkül elmenni sehova. Moziba szoktam csak menni, ami közösségi helynek számít. De oda is csak egyedül. jobb úgy filmet nézni, hogy át adod magad az élménynek.
De gondolom a többség kocsmába megy, vagy "fel" facebookra.
Szia!
Figyelj, te is elmondanád, hogy mely helyeken, ahova kikapcsolódni jársz, van 5-25% férfi? :D Legfeljebb úgy látom majd, hogy nem nekem való helyek ezek, de azért érdekelne.
Hogy én hol töltöm az időmet néha, a teljesség igénye nélkül:
- különóra: nyelvórára jártam régen, és a jövőben fogok is; táncórák
- előadás: pl. www.jovokepp.hu, könyvbemutatók, színdarabok, múzeumok és kutatók éjszakája - általában ezeknél sem más társaságára vagyok kíváncsi, de mikor hogy...
- vitaest: ilyenre nem szoktam ellátogatni, de hasonlóról már hallottam
- terápia: csoportosra gondolsz? az nem valami privát dolog?
6: És Te férfi vagy?
Ezeken a helyeken, amiket felsoroltál, milyen az ivararány?
Én is ilyenekre járok, és ott van az, amit írtam (tánciskolában például).:)
Igen, csoportos terápia, sorskorrekciós és spirituális ügyek.:)
Kérdező!
Ha esetleg kellene partner táncórára én szívesen mennék, ha Budapesten vagy ahhoz közel vagy. Szeretnék megtanulni, csak egyedül valahogy nem akaródzik menni. Régen táncoltam, jazz-balettoztam egyébként. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!