Fiatal, egyedülálló, társkereső férfiak! Hova jártok szabadidőtökben kikapcsolódni, társaságba?
9: Igen, csak én már a profi szintet súrolom, tanítok is.:)
Egy lány 6-10 évesen megy el tánciskolába legkésőbben, 12 évesen már versenyezni akar.:)
10: De az nem olyan hely, ahol rendszeresen tudsz találkozni ugyanazokkal a férfiakkal és ezáltal mélyebben megismerni őket.
Valaki írta a tánciskolát: a tánciskolában szintén fehér holló a fiú népség, átlagosan 5-20x annyi lány van, 35 éve járok, több, mint 35 stílusban tanultam évekig.
9-es vagyok, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ez attól is függ, hogy milyen kapcsolatban gondolkodsz. Találkozhatsz szórakozóhelyeken kalandokat keresőkkel (bár én ilyen helyeken sosem fordultam meg, de ismerősök járnak, laza céllal). Azt írod fiatal férfit keresel, és a hozzászólásaidból minimum 40 lehetsz, ezt meg tudnád indokolni, hogy miért?
Ha fiatal egyedülálló férfiakat keresel, akik normálisak is, akkor egyetemeket, esetleg igényesebb egyetemi szórakozóhelyeket vagy netes fórumokat tudnék ajánlani, vagy a táncot:D
De ha megvan az 5-25%-os férfi arány az általad látogatott helyeken, akkor azért tudsz válogatni ott is. 100 főből 5-25 férfi, az már nem olyan kevés (bocs, de mérnöknek tanulok és így gondolkodom :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!