Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiatal, egyedülálló, társkeres...

Fiatal, egyedülálló, társkereső férfiak! Hova jártok szabadidőtökben kikapcsolódni, társaságba?

Figyelt kérdés
Ahova lányként járok kikapcsolódni, ott csupa nő van... talán ha 5-25% a férfi - szerencsés esetben.:) Szóval hol töltik az idejüket a férfiak, ahol nem kizárólag egymás társaságára kiváncsiak (foci, kocsma:))? Mármint ahol program is van, és a program miatt mennek az emberek elsősorban, pl. különóra, előadások, vitaestek, terápia, stb.

2014. aug. 4. 14:21
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

9: Igen, csak én már a profi szintet súrolom, tanítok is.:)

Egy lány 6-10 évesen megy el tánciskolába legkésőbben, 12 évesen már versenyezni akar.:)

2014. aug. 7. 13:44
 12/32 A kérdező kommentje:

10: De az nem olyan hely, ahol rendszeresen tudsz találkozni ugyanazokkal a férfiakkal és ezáltal mélyebben megismerni őket.

Valaki írta a tánciskolát: a tánciskolában szintén fehér holló a fiú népség, átlagosan 5-20x annyi lány van, 35 éve járok, több, mint 35 stílusban tanultam évekig.

2014. aug. 7. 13:46
 13/32 anonim ***** válasza:
Hát ahova én jártam, oda nem 6-10 évesek jártak. A csoportok között pedig jó esetben kialakultak az ismertségek. Tanítóként már más.
2014. aug. 7. 13:48
 14/32 anonim ***** válasza:
Ez nem nekem szólt, bár nálunk viszonylag kiegyenlített volt a dolog. Viszont ha már 35 éve jársz, akkor minimum 40 körül lehetsz, az már inkább középkorú, ami azért más terepeket nyit meg. Próbáld meg a társkeresőt.
2014. aug. 7. 13:53
 15/32 A kérdező kommentje:
Nekem az a furcsa, hogy akárhova megyek, ahova az emberek szabadidejükben járnak, szinte csak nők vannak. Ezért érdekel, hol lehetnek a férfiak mindez idő alatt.
2014. aug. 7. 14:19
 16/32 anonim ***** válasza:
Én meg bárhová járok, csak férfiak. Kettőnk körül forog az univerzum, mást nem jelenthet.
2014. aug. 7. 16:07
 17/32 A kérdező kommentje:
16: Na ezért kérdezem, hogy mik ezek a helyek.
2014. aug. 8. 03:55
 18/32 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ez attól is függ, hogy milyen kapcsolatban gondolkodsz. Találkozhatsz szórakozóhelyeken kalandokat keresőkkel (bár én ilyen helyeken sosem fordultam meg, de ismerősök járnak, laza céllal). Azt írod fiatal férfit keresel, és a hozzászólásaidból minimum 40 lehetsz, ezt meg tudnád indokolni, hogy miért?

Ha fiatal egyedülálló férfiakat keresel, akik normálisak is, akkor egyetemeket, esetleg igényesebb egyetemi szórakozóhelyeket vagy netes fórumokat tudnék ajánlani, vagy a táncot:D

De ha megvan az 5-25%-os férfi arány az általad látogatott helyeken, akkor azért tudsz válogatni ott is. 100 főből 5-25 férfi, az már nem olyan kevés (bocs, de mérnöknek tanulok és így gondolkodom :D).

2014. aug. 8. 09:26
 19/32 A kérdező kommentje:
18: Nem az a célom, hogy találjak egy férfit, akivel kettesben találkozgathatok, hanem az, hogy találjak olyan helyeket, ahol SOK férfi társaságában tölthetem el a szabadidőmet, akikkel évekig összejárhatok. Értem?:)
2014. aug. 8. 14:01
 20/32 A kérdező kommentje:
18: De én nem kiválasztani akarok egyet, hanem olyan helyre szeretnék menni, ahol több, mint 50% a férfi, inkább 60-70-80%. Nem érzem magam jól nők közt. Gyerekkoromban az iskolában megvolt ez az arány egész az egyetem végéig.
2014. aug. 8. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!