21-25 éves nőket még nem lehet komolyan venni?
Tényleg embere válogatja. Én pl komoly vagyok de van olyan barátnőm aki el se tudja képzelni, hogy valaha is gyereket akarna, pedig 25-26 évesek vagyunk.
Van aki azt keresi amit te nyújtanál és rá is fogsz találni! :)
27 éves vagyok. Van egy 3 éves lànyom és férjnél vagyok.
Egyéne válogatja. Van aki soha nem akar gyereket. Van aki pedig minél korábban.
Én is komolyan tervezek. Exemmel már majdnem összeköltöztünk, csak a kis drága megcsalt, de még időben Kiderült az igazság. :) Most is komolyat szeretnék, de kell egy kis idő, míg feldolgozom ezt a csalódást, ettől Függetlenül nem áll szándékomban több vasat tartani a tűzben, csak kicsit lazábban állok a dolgokhoz. Nem egy életre tervezek, mert bármi történhet, de komoly kapcsolatot szeretnék.
21/L
egyik korosztályt sem lehet komolyan venni. kb az emberek 70-80%a megcsalja a párját. általában már házasság után az első félévben. az ember alapvetően nem monogám lény.
ne dobozokban gondolkodj, (korosztály, magasság, hajszín stb) hanem ismerj meg minél több lányt, hogy jó emberismerő legyél, és el tudd dönteni, melyik fajta az, akivel képes lennél több évtizedet is együttélni.
tipp: az a kapcsolat ami érzelmekre épül, annyira labilis, mint az emberi érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!