Ronda srácok, akik sikeresek a lányoknál! Ti hogyan csináljátok, hogyan vagytok képesek elfeledkezni arról, hogy a külsőtők miatt minden lány utál titeket és nem akar esélyt sem adni nektek?
Figyelt kérdés
Próbálom elnyomni, néha sikerül, összejön pár csók lányokkal, de akkor is utána eszembe jut mindig, hogy á én ronda vagyok úgyis kaphat jobbat, így, ha jönne a kapcsolat elmenekülök inkább, mert nem hiszem, hogy tényleg jó lennék a csajoknak ilyen szar testi adottságokkal, mikor annyi helyes fiú van, aki még menőbb is nálam ráadásul.2014. júl. 30. 12:24
21/22 anonim válasza:
Miért, Kérdező, mitől vagy ronda? Küldhetnél képet, akár privátban, véleményezlek. :-)
L
22/22 anonim válasza:
Mostanság nekem se sikerül semmi sem. Kicsit elállnak a füleim, de már beletörődtem.. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!