Ronda srácok, akik sikeresek a lányoknál! Ti hogyan csináljátok, hogyan vagytok képesek elfeledkezni arról, hogy a külsőtők miatt minden lány utál titeket és nem akar esélyt sem adni nektek?
És a csúnya nővel mi a helyzet, gyerekek?
Az nem panaszkodhatna, hogy mindenki úgy
bánik vele, mint egy kutyával, vagy még
rosszabb, belemosolyognak a képébe...
9, miért,h nézel ki? Mi a gond? Mondtak erről vmit?
Azt am nem mondtam,h nem számít a külső. Csak meg kellene érteni,h nem mindenkinek jelenti ugyanazt,h " jó pasi", meg " nem jólkinéző pasi". A másik meg,h rengeteg ilyen külső vs belső kérdés van itt is. Legtöbb hozzászóló elmondja,h mindkettő fontos. És ez így is van. Sztem ha vki jól néz ki,de rohad a lelke,akkor az nem kell. De ha nem tetszik sajnos,de nagyon rendes ember,azzal sem tudok mit kezdeni.. Kell,h vonzódj hozzá. Sztem a pasik is olyan barátnőt szeretnének,akihez vonzódnak is. Nem? Úgyhogy hagyjuk már ezt az álszent dumát.:D
Volt már olyan is sok embernek egyébként ( nekem is), h eleinte külsőre nem tetszett. Aztán lévén 1 haveri társaságba voltunk,egyre többet beszéltünk. Végül megtetszet,külsőre is,szép lassan beleestem,s már nem zavart,h folyton vörös a feje.:D Még azt is megszerettem benne.
Én nem tudom,ti,akik azt mondják a nőnek külső számít és pont,mégis milyen közegben mozogtok,de ez számomra meglepő,mert én nem így érzékelem sem magamon,sem a női ismerőseimen,akikből van nem kevés.
Na, mert a pasik nem külsőre mennek.
Az a lány, aki nem épp a mai kor trendjének felel meg, max dugásra kell nekik, titokban.
A trendi lányokat többnyire felvállalják barátnőnek, de titokban a nem trendiket dugják.
Ja, és a belső dolgokra nem is tértem ki: mindegy, mennyire ostoba, felszínes, életképtelen a lányka, a lényeg, hogy szép legyen.
Ha már ennyire sarkítunk. (nem, nem gondolom így, ahogy leírtam, de ha szerintetek minden lány külsőre megy, akkor ott bizony veletek van nagyon nagy gond, vagy a közeggel, ahol ismerkedtek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!