Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ronda srácok, akik sikeresek...

Ronda srácok, akik sikeresek a lányoknál! Ti hogyan csináljátok, hogyan vagytok képesek elfeledkezni arról, hogy a külsőtők miatt minden lány utál titeket és nem akar esélyt sem adni nektek?

Figyelt kérdés
Próbálom elnyomni, néha sikerül, összejön pár csók lányokkal, de akkor is utána eszembe jut mindig, hogy á én ronda vagyok úgyis kaphat jobbat, így, ha jönne a kapcsolat elmenekülök inkább, mert nem hiszem, hogy tényleg jó lennék a csajoknak ilyen szar testi adottságokkal, mikor annyi helyes fiú van, aki még menőbb is nálam ráadásul.
2014. júl. 30. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sőt, amelyik srác helyes, az még perverz dolgokat is beszélhet, akkor is össze tud jönni egy csomó csajjal...
2014. júl. 30. 13:22
 12/22 anonim válasza:
Mindenkinek más az esete így a legtöbb "jaj én csúnya/ronda" vagyok sírásnak nincsen igazán alapja ez csak egy önsajnálat ami érződik a személyiségeden is. Ezen kéne változtatni és tényleg az erősségeidre koncentrálni. 30 évem alatt nem egyszer vagy kétszer mondtak rám negatív kritikát és mégis voltak kapcsolataim mert önmagamat adtam (figyelmes, olvasott, picit beszólogatós, kedves, humoros és még sorolhatnám), így a lehengerlő személyiségemmel, a mosolyommal és a magabiztos kisugárzásommal sikeres vagyok.
2014. júl. 30. 15:22
 13/22 anonim válasza:

És a csúnya nővel mi a helyzet, gyerekek?

Az nem panaszkodhatna, hogy mindenki úgy

bánik vele, mint egy kutyával, vagy még

rosszabb, belemosolyognak a képébe...

2014. júl. 30. 16:36
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
a pina hatalma akkora, hogy a rondább csajoknak is lehet simán pasijuk, akár sokkal előnyösebb külsejű náluk, na meg a férfiak nem is annyira válogatósak.
2014. júl. 30. 17:01
 15/22 anonim ***** válasza:

9, miért,h nézel ki? Mi a gond? Mondtak erről vmit?

Azt am nem mondtam,h nem számít a külső. Csak meg kellene érteni,h nem mindenkinek jelenti ugyanazt,h " jó pasi", meg " nem jólkinéző pasi". A másik meg,h rengeteg ilyen külső vs belső kérdés van itt is. Legtöbb hozzászóló elmondja,h mindkettő fontos. És ez így is van. Sztem ha vki jól néz ki,de rohad a lelke,akkor az nem kell. De ha nem tetszik sajnos,de nagyon rendes ember,azzal sem tudok mit kezdeni.. Kell,h vonzódj hozzá. Sztem a pasik is olyan barátnőt szeretnének,akihez vonzódnak is. Nem? Úgyhogy hagyjuk már ezt az álszent dumát.:D

Volt már olyan is sok embernek egyébként ( nekem is), h eleinte külsőre nem tetszett. Aztán lévén 1 haveri társaságba voltunk,egyre többet beszéltünk. Végül megtetszet,külsőre is,szép lassan beleestem,s már nem zavart,h folyton vörös a feje.:D Még azt is megszerettem benne.

Én nem tudom,ti,akik azt mondják a nőnek külső számít és pont,mégis milyen közegben mozogtok,de ez számomra meglepő,mert én nem így érzékelem sem magamon,sem a női ismerőseimen,akikből van nem kevés.

2014. júl. 30. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:
4, hogy ismerkedsz? Mert nem kell kapásból odamenni. Próbálj szemezni. Bőven elêg. Aztán láthatod,hogy reagál. A legtöbb nő nem fogja viszonozni,inkább kerüli a pillantást,ha nem akarja,h odamenj. Ha többször viszonozza meg hajrá. De most megint magamból meg nő ismerősökből indulok ki..
2014. júl. 30. 18:12
 17/22 anonim válasza:
csajok en eszre vettem azt h ti csak a külsőre mentek semmi másra eddig nkm 1 csok se sikerült mindig mindenki elutasít bezzeg haverom...ő "szép" fiu oda megy egy csakhát és már is el olvadnak tőle buliba hozzá mennek h lenne-e kedve ismerkedni stb... szóval ne gyertek ezek a dumaval h nektek nem számít a külső!!!!!!!!
2014. júl. 30. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Na, mert a pasik nem külsőre mennek.

Az a lány, aki nem épp a mai kor trendjének felel meg, max dugásra kell nekik, titokban.

A trendi lányokat többnyire felvállalják barátnőnek, de titokban a nem trendiket dugják.

Ja, és a belső dolgokra nem is tértem ki: mindegy, mennyire ostoba, felszínes, életképtelen a lányka, a lényeg, hogy szép legyen.

Ha már ennyire sarkítunk. (nem, nem gondolom így, ahogy leírtam, de ha szerintetek minden lány külsőre megy, akkor ott bizony veletek van nagyon nagy gond, vagy a közeggel, ahol ismerkedtek.)

2014. aug. 6. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem a külsőd, hanem a belsőd miatt utálnak. Ba dam tssss!
2014. aug. 6. 10:16
 20/22 anonim ***** válasza:
A többiek farokkal és a tökükkel csinálják. Szerezz be te is ezekből és akkor lesz sikered!
2014. aug. 6. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!