Ronda srácok, akik sikeresek a lányoknál! Ti hogyan csináljátok, hogyan vagytok képesek elfeledkezni arról, hogy a külsőtők miatt minden lány utál titeket és nem akar esélyt sem adni nektek?
Jajj,mert unalmas már ez a szöveg.
Smárolt már,olyan hú de nagyon ronda nem lehet... Am is,mi az,hogy ronda? Mi számít annak? Ki szabja meg. Aki a barátnőimnek tetszik nekem nem szokott. Aki sztem baromi jó pasi,meg nekik nem jön be.
Hagyjuk már.
Önbizalom kéne a kérdezőnek,egy rakat.
A leírásából azt vettem ki,h az ő esete nem olyan,h senki le se tolja,hanem egyszerűen parázik,meg agyal hülyeségeken.
És bocs,ha bunkó stílusban írok,de a lányok tényleg nem szeretik az ilyen picsogást.
A kérdezőnek meg összekéne magat szednie,s barátnője is lenne.
"Elárulok egy titkot. A lányok ezt a picsogást utálják..."
Én magabiztos vagyok, nem félek a lányoktól, de a külsőm miatt MINDIG el vagyok utasítva, ellenben azt látom, hogy amelyik srác tetszik a csajoknak külsőre, az bármilyen hülyeséget beszélhet, értékelik a lányok, és össze is jönnek vele...
Ez így van, aki tagadja, az hazudik, a lányok mind a külsőre mennek, aztán meg jönnek az álszent maszlagukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!