Szerintetek hogy tekint rám a lány, szimplán barátra vagy akár többet is szeretne?
3 hete minden nap 4-5-6 órákat beszélgetünk facen. Egy csomó képet szeretne rólam látni, pedig van fennt facen elég sok.... Videókat...
Egyre jobban feltűnik, hogy a felsőtestemről is szeretne képet, de azt még nem kapott, nem szeretek neten ilyeneket küldőzgetni....
Hát rondának nem tart az biztos.... Ez már jó jel ;) na komolyra fordítva... Jött fel egy téma és kiderült h rondának nem tart de nem akartam rákérdezni h akkor minek tart... <-- Igen ez a rész kicsit zavaros tudom, de nagyon hosszú lenne leírni, hogy is történt...
Egyszer mondta, hogy szeret engem de ne értsem félre --> Ebből nekem az jön le, hogy a belsőm tetszik neki, de a külsőmmel mi a helyzet azt nem tudom...
Elég sok közös programot szerveztünk már a jövőben...
Aggódik sokszor értem, meg h vigyázzak magamra, mert csak neki van joga elintézni engem :D
Eddig csak én kerestem a társaságát, már ő is az enyémet... Mint kiderült félt rámírni, mert azt hitte untatom :'( hár pedig csomószor elmondtam, hogy szeretek vele beszélgetni....
Lassan többet is szeretnék mint barátság... Persze ehhez 2 ember kell...
Ti mégis mit gondoltok?
F19
Nálam szerelem... Nála sajnos nem tudom mi...
Amúgy már nekem is feltűnt, de végül ő mondta ki, hogy kiegészítjük egymást... Pár példa: befejezzük egymás gondolatát, gyakran egyre gondolunk.... Meg van még jó pár de az már ink. személyes dolgok
Én ezt csináltam egy lánnyal, kb 1,5 éven keresztül. Azóta egy boldog kapcsolat lett belőle. :)
A kérdés: képes lennél-e kockáztatni a barátságot, hogy párkapcsolat legyen belőle? Ha igen, akkor finoman közöld vele, hogy többet érzel, és többet akarsz mint barátság. Onnantól minden jön magától. Sok sikert! 19/F
Mint barátot se szeretném elveszteni sőt sehogy se szeretném elveszteni...
Ha ő visszautasítana, lehet rá menne a barátságunk :( azt meg nem szeretném :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!