Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogy tekint rám a...

Szerintetek hogy tekint rám a lány, szimplán barátra vagy akár többet is szeretne?

Figyelt kérdés

3 hete minden nap 4-5-6 órákat beszélgetünk facen. Egy csomó képet szeretne rólam látni, pedig van fennt facen elég sok.... Videókat...

Egyre jobban feltűnik, hogy a felsőtestemről is szeretne képet, de azt még nem kapott, nem szeretek neten ilyeneket küldőzgetni....

Hát rondának nem tart az biztos.... Ez már jó jel ;) na komolyra fordítva... Jött fel egy téma és kiderült h rondának nem tart de nem akartam rákérdezni h akkor minek tart... <-- Igen ez a rész kicsit zavaros tudom, de nagyon hosszú lenne leírni, hogy is történt...

Egyszer mondta, hogy szeret engem de ne értsem félre --> Ebből nekem az jön le, hogy a belsőm tetszik neki, de a külsőmmel mi a helyzet azt nem tudom...

Elég sok közös programot szerveztünk már a jövőben...

Aggódik sokszor értem, meg h vigyázzak magamra, mert csak neki van joga elintézni engem :D

Eddig csak én kerestem a társaságát, már ő is az enyémet... Mint kiderült félt rámírni, mert azt hitte untatom :'( hár pedig csomószor elmondtam, hogy szeretek vele beszélgetni....

Lassan többet is szeretnék mint barátság... Persze ehhez 2 ember kell...

Ti mégis mit gondoltok?

F19

2014. júl. 27. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt mondd neki, amit az utolsó sorokban írtál. Sok sikert!
2014. júl. 27. 06:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Most nézem, h rosszul írtam, szóval a lány félt attól, hogy ő untat engem
2014. júl. 27. 08:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Elég zavaros...valahol a barátság meg a szerelem között van a dolog, de jobban húz a szerelem felé.
2014. júl. 27. 08:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Nálam szerelem... Nála sajnos nem tudom mi...

Amúgy már nekem is feltűnt, de végül ő mondta ki, hogy kiegészítjük egymást... Pár példa: befejezzük egymás gondolatát, gyakran egyre gondolunk.... Meg van még jó pár de az már ink. személyes dolgok

2014. júl. 27. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ezt csináltam egy lánnyal, kb 1,5 éven keresztül. Azóta egy boldog kapcsolat lett belőle. :)

A kérdés: képes lennél-e kockáztatni a barátságot, hogy párkapcsolat legyen belőle? Ha igen, akkor finoman közöld vele, hogy többet érzel, és többet akarsz mint barátság. Onnantól minden jön magától. Sok sikert! 19/F

2014. júl. 27. 11:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Mint barátot se szeretném elveszteni sőt sehogy se szeretném elveszteni...

Ha ő visszautasítana, lehet rá menne a barátságunk :( azt meg nem szeretném :/

2014. júl. 27. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
így meg lehet, hogy mindketten szenvedtek.
2014. júl. 27. 12:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Ájjj de nehéz az élet...
2014. júl. 27. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Valakinek még vélemény?
2014. júl. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!