Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szilveszter este elvagyok...

Ha szilveszter este elvagyok egy pasival szoval táncolunk, csókolózunk meg csak szimplán jól érezzük magunkat egymással. Másnap vagy a jövőben miért nem keres? .

Figyelt kérdés
Elsősorban Fiuk!! csak arra lennék kíváncsi hogy ha a fiunak bejön a lány miért nem keresi később?.vagy ki csinált már ilyet és milyen okbol? vagy nektek ez csak ilyen egy éjszakás hogy tudhass smacizni pontban éjfékor?!Magyarázzátok el kérlek!. Csajok!! Ti meg voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? hogyan viszonyultatok ehhez a dologhoz?:.)

2014. jan. 4. 23:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
ez ezz egyén függő lehet kicsit ittasan ismert meg onnan meg megint lehet hogy vagy neem tetszel annyira vagy valami miatt megrémült esetleg az is hogy csak lusta vagy nem az a tipus sok lehetőség szóbajöhet
2014. jan. 4. 23:24
 2/27 anonim ***** válasza:
Jól látod a helyzetet - én férfiként szólok - valóban "csak" arra kellettél. Mi szórakozni mentünk szilveszterkor és nem párt keresni. Ha te partner voltál a szórakozásban (smaci, szex, stb) akkor szuper, ha nem voltál partner, akkor volt más lány és mindig lesz újabb lány.
2014. jan. 4. 23:25
 3/27 anonim ***** válasza:
Attól hogy azon az éjszakán jól érezte magát veled, még nem tervezett hosszú távra, csak a pillanatnak élt.
2014. jan. 4. 23:27
 4/27 anonim ***** válasza:

én már jártam úgy, ahogy te azzal a különbséggel, hogy a pasi azt mondta szeretne komolyabban is megismerni. én mondtam neki, hogy ha ez őszintén igaz akkor jó, de nyugodtan mondja meg, ha nem, mert felnőtt emberek módjára bármit meg lehet beszélni. nos csak megdugni akart, kamuzott össze-vissza. nem sikerült neki, utána nem is keresett:D amit az idióta nem tud, hogy ha nem kamuzik, akármi lehetett volna. a hazugokat nem tudom elviselni.

rosszul esett, hogy nem keresett, de ez van. nem akart tőlem többet. ne vedd magadra, előfordul az ilyen. nem akar kapcsolatot, nem te vagy az igazi, stb. tudom, hogy szar, de lépj tovább:/

2014. jan. 4. 23:31
 5/27 A kérdező kommentje:
hát köszönöm az eddigi válaszokat!:) még azért várom a hasonló történeteket stb..! Kicsit rosszul esik, kihasználva érzem magam kissé de gondoltam h ebből nem lesz semmi... de szerintem nem arra ment ki hogy ágyba vigyen de nagyon sajnálom az előttem válaszolót :( szarul eshetett...:(
2014. jan. 4. 23:39
 6/27 anonim ***** válasza:

Már miért keresne egy ilyen este után? Tényleg nem értem, a nevét se tudod, lötyögtök a parketten, de már megy a nyálcsere és várnád, hogy elhívjon randevúra? Minek? És ha minden héten ezt csinálod? Ha sétáltok az utcán és minden második férfi mosolyogva köszön?

Nem akarlak lekrvázni, mert nem ismerlek és nem is állítom, hogy a fenti sorok igazak Rád, csak lásd egy picit más oldalról is dolgot és máskor tarts sorrendet, főleg ha akarsz a másiktól valami komolyabbat is.

2014. jan. 4. 23:40
 7/27 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. nem k**va a kérdező. ezer meg ezer pár jön így össze. lehet meg kellett volna kérdezte a sráctól kerek-perec, hogy fogtok-e még találkozni. akármit válaszol a reakcióiból láthattad volna, hogy lesz-e valami a dologból:/ legközelebb csináld ezt. habár nekem ugye hazudtak (az előző válaszoló vagyok), pedig randiztunk is, de egy próbát megért volna esetedben is.
2014. jan. 4. 23:45
 8/27 anonim ***** válasza:
*kérdezni
2014. jan. 4. 23:45
 9/27 anonim ***** válasza:
@7: Nem krváztam le, csak annyit írtam, hogy egy ilyen eset alapján, akár az is lehetne és mivel nem ismeri a srác, honnan tudja, hogy nem ezt csinálja minden héten más és más férfival? Miért kell kétszer három percnyi lötyögés után rögtön csókolózni? Nem érzitek, hogy ezzel degradáljátok a csókot, ami normál esetben a kapcsolat egy szintjét jelenti?
2014. jan. 4. 23:49
 10/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. jan. 4. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!