Mi a véleményetek arról, ha egy 23 éves nő és egy 18 éves srác szimpatizálnak egymással?
Nincs abban semmi rossz sem.
Én még nagyobb korkülönbségnél is adtam,szintén 18 évesen.
"23 évesen, diplomával a hátam mögött, főállásban"
Pedig igaza van. 23 év meg diploma... én is 23, lassan 24 éves egyetemista vagyok és tudom, hogy mi megy az egyetemeken. Buli, felelőtlenség, ordenáré viselkedés, főleg a lányok részéről, ettől senki sem lesz felnőtt.
Főállás... És? Ettől leszel felnőtt? A korosztályom nőtagjai olyan messze vannak a nőtől, hogy az hihetetlen.
Egyébként kapcsolattal nincs semmi baj.
Nem buliztam az egyetemen... De látom, itt mindenki jobban tud mindent (:
A mentalitásommal pedig semmi probléma, kedves 1. válaszadó, aki már a 2. "nem éppen kedves" privát üzenetét küldte el nekem. Itt válaszolnék: nem hiszem, hogy szánalmas, hogy 23 évesen 18 évessel foglalkozom. Te sem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, kivel ismerkedsz meg. Nekem sem volt betervezve, sőt! 26-28 év alatt rá se néztem egy palira sem.
De értékelem az őszinteséged....
Semmi baj, törött szívű kisfiú! (: Ismerek egy jó pszichológust, aki szívesen lenyugtat. A továbbiakban nem szorulok rá a segítőkész válaszaidra, főleg úgy, hogy már az elejétől fogva magad ellen beszélsz. (lásd: "Adnék." privátban pedig azt írod: "Szánalomtenger", hogy 23 évesen 18 éves CSICSKÁVAL foglalkozom...)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!