Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szilveszter este elvagyok...

Ha szilveszter este elvagyok egy pasival szoval táncolunk, csókolózunk meg csak szimplán jól érezzük magunkat egymással. Másnap vagy a jövőben miért nem keres? .

Figyelt kérdés
Elsősorban Fiuk!! csak arra lennék kíváncsi hogy ha a fiunak bejön a lány miért nem keresi később?.vagy ki csinált már ilyet és milyen okbol? vagy nektek ez csak ilyen egy éjszakás hogy tudhass smacizni pontban éjfékor?!Magyarázzátok el kérlek!. Csajok!! Ti meg voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? hogyan viszonyultatok ehhez a dologhoz?:.)

2014. jan. 4. 23:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Fogd fel tanulópénznek. Ha egy férfi beivott, és kanos, a csillagokat is lehazudja az égről egy kis kavarásért. Olyankor én is előadom, a "mióta megláttalak tetszel" blablablát.
2014. jan. 5. 00:56
 22/27 A kérdező kommentje:
Hahaha ez kedves :DD
2014. jan. 5. 00:58
 23/27 A kérdező kommentje:
de most nagyon elkeseredtem:( pedig azt hittem lehetne belole vmi...dehááát ezvan :P
2014. jan. 5. 01:00
 24/27 anonim válasza:

Nekem is ez volt, pont most szilveszterkor:D

De egyikünk se volt józan, és szerintem ő is csak trófeát akart vagy nem tudom. Nekem szerencsére nem jelentett semmit:D Sőt már meg is bántam...Csak az a kínos hogy sulitársak vagyunk, szóval naponta fogunk találkozni:D16L

2014. jan. 5. 17:35
 25/27 A kérdező kommentje:
hehe ez vigasztal :P fu az nem jo ha sulitars :c a gond az h én nem bantam meg különösebben élveztem is és most meg hiányolom vagy nem tudom :PP
2014. jan. 5. 18:11
 26/27 anonim válasza:

Én is megkaptam az első új évi csókomat egy olyan sráctól, akihez semmi közöm, csak látásból tudom, hogy ki. Már több hasonlóban volt részem, és nekem egyelőre be is jön ez a játék. Fantasztikus érzés a pillanatnak élni, és kihasználni ezeket az egyéjszakás lehetőségeket.

Ám itt jön a de...

DE nem megy ki a fejemből a szilveszteri fiú a fejemből, és fogalmam sincs, miért. Pedig csak egy csók volt és más semmi, nem is beszéltünk, nem ismerősöm, de annyira szeretném, hogy több legyen. Kicsit megőrültem, kicsit belezúgtam... és nem akarom elfelejteni. És most nagyon érzelgős vagyok. :)

2014. jan. 6. 01:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Jaaaj. ugye?! én is teljesen ugyan így érzek!!!!!..most leírtad azt amit én nem tudtam szavakba önteni hehe :D
2014. jan. 6. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!