Ha szilveszter este elvagyok egy pasival szoval táncolunk, csókolózunk meg csak szimplán jól érezzük magunkat egymással. Másnap vagy a jövőben miért nem keres? .
Nekem is ez volt, pont most szilveszterkor:D
De egyikünk se volt józan, és szerintem ő is csak trófeát akart vagy nem tudom. Nekem szerencsére nem jelentett semmit:D Sőt már meg is bántam...Csak az a kínos hogy sulitársak vagyunk, szóval naponta fogunk találkozni:D16L
Én is megkaptam az első új évi csókomat egy olyan sráctól, akihez semmi közöm, csak látásból tudom, hogy ki. Már több hasonlóban volt részem, és nekem egyelőre be is jön ez a játék. Fantasztikus érzés a pillanatnak élni, és kihasználni ezeket az egyéjszakás lehetőségeket.
Ám itt jön a de...
DE nem megy ki a fejemből a szilveszteri fiú a fejemből, és fogalmam sincs, miért. Pedig csak egy csók volt és más semmi, nem is beszéltünk, nem ismerősöm, de annyira szeretném, hogy több legyen. Kicsit megőrültem, kicsit belezúgtam... és nem akarom elfelejteni. És most nagyon érzelgős vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!