Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szilveszter este elvagyok...

Ha szilveszter este elvagyok egy pasival szoval táncolunk, csókolózunk meg csak szimplán jól érezzük magunkat egymással. Másnap vagy a jövőben miért nem keres? .

Figyelt kérdés
Elsősorban Fiuk!! csak arra lennék kíváncsi hogy ha a fiunak bejön a lány miért nem keresi később?.vagy ki csinált már ilyet és milyen okbol? vagy nektek ez csak ilyen egy éjszakás hogy tudhass smacizni pontban éjfékor?!Magyarázzátok el kérlek!. Csajok!! Ti meg voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? hogyan viszonyultatok ehhez a dologhoz?:.)

2014. jan. 4. 23:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
velem is volt már ilyen , egész este csókolóztunk, táncoltunk, udvarias volt, aranyos, másnap beszélgettünk , azt mondta nem akar kapcsolatot, rá egy hétre összejött egy csajjal..:)így megy ez
2014. jan. 4. 23:49
 12/27 A kérdező kommentje:
1.., tudjuk egymás nevét 2.., ő mondta h lehetne komolyabb a kapcsolatunk és ő volt az aki egész este magához húzogatott 3.., kib..ottul nem vagyok k..va és nagyon rosszul esik hogy már rögtön ezzel kell jönni h bitos k..va vagyok mert komolyan megtetszett a srác. csokolom.
2014. jan. 4. 23:50
 13/27 A kérdező kommentje:
én 16 ő 17...és köszönöm valamelyik válaszolónak h megvédett :)) !! és megint el mondanám nem viszek haza hetente más pasit ;)
2014. jan. 4. 23:54
 14/27 anonim ***** válasza:
@12: Ne haragudj, de megint szeretném kiemelni, hogy nem krváztalak le, csak lásd az ő oldaláról is a dolgot! Elmegy partizni, jön egy formás leányzó (ez lennél Te), elkezdi fűzni (mert le akarja fektetni és ehhez mindent bevet - hát persze, hogy lehetett volna komolyabb is!), aki bele is megy a játékba és csókig el is juttok (szex miért nem?). Ez bizony egyéjszakás buli volt, nem több. De kívánom, hogy ne legyen igazam és még egyszer elnézést, ha megbántottalak!
2014. jan. 4. 23:59
 15/27 anonim ***** válasza:
A kérdező egy újabb naiv leányzó aki most megtapasztalta az éjszakai életet. Nem kizárható hogy a csávó komolyan akar(t) valamit, de sokkal valószínűbb hogy csak kéznél voltál mint női test és te adtad meg neki. "Azt hitted hogy"... Hinni templomban... ugyebár. Sajnos. Ilyenek a bulik :)
2014. jan. 5. 00:02
 16/27 A kérdező kommentje:
nem. dehogy bántottál meg és nagyon jól esik h elnézést kérsz!:)szexet biztos nem akart, tényleg csak táncoltunk meg smároltunk ennyi volt..késobb meguntam mentem a lányokhoz , jött utánam ölelgetett. mondta h lehetne komolyabb.. de amennyire ismerem tényleg nem akart volna tőlem többet. csak most mégsem értem ha komolyabb kapcsolatot akart most miért nem keres?! pff.. nem is értem..még a számomat is elkérte meg ő is megadta nekem ...
2014. jan. 5. 00:07
 17/27 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen nekem is volt ilyen esetem,bár én sem akartam volna a pasitól semmit,azt hiszem mindkettőnknek volt akkor kapcsolata,csak nem jöttek velünk bulizni. Szóval ennek ne tulajdoníts semmi jelentőséget! Ha keresni fog akkor tudod,hogy akar még valamit,ha nem akkor hagyd! Nekem sok ilyesfajta csak smaci,tánc esetem volt bulikban tízen évesen ,de egyértelmű ,hogy ezek olyanok is,hogy csak arra az estére szólnak.

Csak később amikor egy fiúval szex kapcsolatom lett ,na akkor volt az,hogy érzelmek alakultak ki,de mindkettőnk között azóta is együtt vagyunk 4 éve :D

2014. jan. 5. 00:11
 18/27 anonim ***** válasza:

"szexet biztos nem akart"

Nana. Aki férfiból van az akar szexet és kész. Az más lapra tartozik hogy komoly kapcsolatban, vagy anélkül.

Egyébként meg az is egy magyarázat, hogy jó hangulatban volt, ivott, happyness-sunshine, másnap meg józanul meggondolta magát.

Nem értem hogyan lehet komoly dolgokat várni egy bulizástól. Kitől tanultad ezt?

2014. jan. 5. 00:15
 19/27 A kérdező kommentje:
mindkettőnkben volt alkohol de nem voltunk részegek azert.. meg ha már azt mondja h lehetne több, akkor legyen is na!:( de ez a pali a legnormálisabb a varosban.(kedves, aranyos,laza,udvarias,sportos) hat oszinten ki ne akarna tole többet plána ha ő mondja...
2014. jan. 5. 00:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kamuzott a csávó hogy legyen csaj a kezében. Ez a legreálisabb egy ilyen buli szituációban.

Ez tiszta fejjel négyszemközt nappal beszéljétek meg. Más megoldás nincs.

2014. jan. 5. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!