Miért nem ír vissza? Talán fél tőlem, vagy csak szimplán tojik a fejemre?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba akivel még nem beszéltünk csak látásból ismerjük egymást, és nagyon tetszik nekem! Nemrég ráirtam és elkezdtünk beszelni, de nem igazán írt vissza csak hosszabb idő múlva, aztán abba maradt.2 nap múlva ismét irtam neki, és megmomdtam neki hogy tetszik nekem es szeretnem jobban megismerni de nem válaszolt rá. Ha kapok választ, akkor irom a folytatást.2013. dec. 27. 23:21
2/9 A kérdező kommentje:
Igen aztán irtam neki, hogy most megilyedtel, vagy csak szimplán baromnak nézel? Erre mar válaszolt, aztán beszéltünk kicsit de meg mindig eleg ritkan valaszolgatott, es irtam hogy akkor inkabb haggyuk, majd máskor, es azota nem irt. A bnői azt mondják nem valami nagy facebook-os
2013. dec. 27. 23:27
3/9 anonim válasza:
Elég bunkó stílusban írtál neki, ezt már elcseszted.
4/9 A kérdező kommentje:
Ebbe mi a bunkó stilus? Nem mondott semmit arra hogy meg szeretnem ismerni
2013. dec. 27. 23:33
5/9 anonim válasza:
jaj, a helyesírásod szánalmas:(
amúgy tojik a fejedre, hagyd rá
6/9 A kérdező kommentje:
Elnézésedet kérem, de kicsit sok idő mindig leírni az ékezetes betűket...
2013. dec. 27. 23:35
7/9 anonim válasza:
nem is az ékezetekkel van baj :D
8/9 anonim válasza:
Vágod azt a posztot mikor a kiscsaj örül magának, mert a titkos szerelme ráírt? Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem az a helyzet... Meg az h a bnői szerint nem nagy facebook-os... csak azért modták h ne bántódj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!