Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én ezt nem értem. Lehet...

Én ezt nem értem. Lehet önzően fog hangzani, de nem így van, de tényleg ennyire balek lennék? Vagy csak szimplán láthatalan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Aki elolvassa annak előre is köszönöm.

16éves lány vagyok.Sokan tartanak szépnek,csinosnak,ami szerintem nem minden esetben van igy.Sportolok versenyszerűen,igy megvan az alakom is,vékony vagyok.Egy elitnek nevezhető gimnáziumban tanulok,tehát elmés is vagyok.

Ezek ellenére nincs barátom,de egyáltalán nincs fiú haverom.Természetesen vannak olyanok akik tetszenek,de vagy le sem sz*rnak,vagy foglaltak.Nem nagyon fordult mégelő olyan,hogy nekem udvaroltak volna vagy hivtak el valahova.

Lehet ez igy önzően hangzik,de tényleg nem értem.

Van egy fiúismerősöm ,aki velem egyidős,hasonló felépitéssel.De van barátnője,aki tőle 2évvel kiseb,nem is értem hogy jöttek össze.Nem tudom hogyan lehetne hozzá egy kicsit közelebb jutni,mert elhivni igy nem tudom sehova sem,illetve lehet csak nagy égés lenne.

Szerintetek?Tényleg ekkora balek vagyok?A jellemzőket magamról nem fényezés,hanem a megértés végett írtam.

16/l Debrecen

2013. dec. 4. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg láthatatlan vagy akkor leszek az ügynököd. Megszedem egy kicsit magam legalább:D
2013. dec. 4. 21:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Te is nagyon okos lehetsz:-)
2013. dec. 4. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Te pedig nagyon szép a kérdésed alapján:D
2013. dec. 4. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Neked csak annyi a bajod, hogy túlságosan válogatós vagy és csak egy fiút akarsz, így minden más fiút, aki próbálkozik nálad semmibe veszed, levegőnek nézed. Igen egy önzó, hülye kis tini vagy, ez az igazság, szóval inkább nézz magadba és adj esélyt más fiúknak is, nem kell őket elutasítani, lehet nem olyan szépek, sportosak, de belül ezerszer értékesebbek, mint az az egy fiú. Vagy ne rinyálj itt feleslegesen.
2013. dec. 4. 21:41
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok válogatós.Akkor lennék az,ha odajött volna xy és elutasitottam volna mert te nem sportolsz pl.

De ilyen még nem volt,mert még SENKI nem jött ide.Illetve nem kondtam azt hogy ez az 1 srác körül forog a világ,csupán megemlitettem.

2013. dec. 4. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet ha nem tűnnél gyepesnek, és lenne egy kis humorérzéked is akkor könnyebb lenne a pasizás, meg az élet is:)
2013. dec. 4. 21:46
 7/12 Költőnő? ***** válasza:
a topikindító iromány alapján kissé valóban elitistának tűnsz...
2013. dec. 4. 21:46
 8/12 A kérdező kommentje:

6: Most komolywn egy fél oldal alapján akarod eldönteni hogy van e humorom vagy nem,hát mit ne mondjak...

7:

Csak nem akartam bunkó lenni.

De úgylátom,maga a lényeget senki nem érti meg

2013. dec. 4. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért, van humorod? Azt mondod?
2013. dec. 4. 22:30
 10/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy még nem vagy egy lenyüstölt, kiégett 20-adik valakinek. Hidd el, majd eljön a te időd is. Lehet, hogy nem véletlen,és most más dolgod van. Csak tiniként gondolod azt, hogy lekéstél valamiről, pedig nem. Meglesz az igazi, ha türelmesen vársz. Nem kell, hogy kifordulj magadból.
2013. dec. 5. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!