Én ezt nem értem. Lehet önzően fog hangzani, de nem így van, de tényleg ennyire balek lennék? Vagy csak szimplán láthatalan?
Sziasztok!Aki elolvassa annak előre is köszönöm.
16éves lány vagyok.Sokan tartanak szépnek,csinosnak,ami szerintem nem minden esetben van igy.Sportolok versenyszerűen,igy megvan az alakom is,vékony vagyok.Egy elitnek nevezhető gimnáziumban tanulok,tehát elmés is vagyok.
Ezek ellenére nincs barátom,de egyáltalán nincs fiú haverom.Természetesen vannak olyanok akik tetszenek,de vagy le sem sz*rnak,vagy foglaltak.Nem nagyon fordult mégelő olyan,hogy nekem udvaroltak volna vagy hivtak el valahova.
Lehet ez igy önzően hangzik,de tényleg nem értem.
Van egy fiúismerősöm ,aki velem egyidős,hasonló felépitéssel.De van barátnője,aki tőle 2évvel kiseb,nem is értem hogy jöttek össze.Nem tudom hogyan lehetne hozzá egy kicsit közelebb jutni,mert elhivni igy nem tudom sehova sem,illetve lehet csak nagy égés lenne.
Szerintetek?Tényleg ekkora balek vagyok?A jellemzőket magamról nem fényezés,hanem a megértés végett írtam.
16/l Debrecen
én vhol értem, hidd el, de mivel túl vagyok egy viharos kamaszkoron azt is tudom, h erre nincs recept.
Lehet h nem jó körökben mozogsz, lehet h benned van a hiba, lehet h még igazából nem értél meg rá, lehet h túl görcsösen akarod. ect.
Érted?
Annyi de annyi ok lehet, mi meg csak abból a pár szóból, stílusból tudunk következtetni, hisz nem ismerünk.
Úristen mennyi bxlfxsz van itt:D
"Neked csak annyi a bajod, hogy túlságosan válogatós vagy és csak egy fiút akarsz, így minden más fiút, aki próbálkozik nálad semmibe veszed, levegőnek nézed. Igen egy önzó, hülye kis tini vagy, ez az igazság, szóval inkább nézz magadba és adj esélyt más fiúknak is, nem kell őket elutasítani"
Ez hülye:D
Egy Nő igenis legyen válogatós, ne add alább az igényeidnél. A fenti emberke elkeseredettségében ír ilyet mert nem kell senkinek:D Vicces.
Ők a szamarak, mert ugye ha ló nincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!