Lányok ti melyik fiút választanátok? S miért? (több lent)
1. Jó kinézetű, sportosabb, de belsőleg nem annyira érzelmes, nem romantikus srácot.
2. Csak egy átlagos kinézetű fiút, aki tud érzéki és romantikus lenne, aki megértő, és kedves.
#4, 5, 14 hát az biztos, hogy az ilyen ritka. mert sok fiú aki úgy néz ki, az el van szállva magától (persze vannak kivételek).
#15 akkor igazán szerencsésnek mondhatod magadat.
A többieknek: azért az megnyugtató, hogy még vannak (/van sok) lány akinek számít a belső érték, a romantikusság.
A szerény véleményem szerint aki inkább az elsőt választaná az lehet csak a testébe szeret bele és nem magába a fiúba (kivéve aki jól néz ki és belsőleg is értékes).
kérdező, ne keverd a dolgokat. attól, hogy valaki nem szereti a romantikázást, még kellhetnek neki a belső értékek.
egy ilyen 0 leírás alapján én is az elsőt választanám, a belső értékek nem merülnek ki az érzelmességben/romantikusságban, és ezeken kívül nem írtál semmit ezekről.
másrészt az ilyen leírások semmire sem jók. pár sor alapján nem lehet elképzelni egy embert. élőben nagyon durván más tud lenni minden...
arra voltam kíváncsi, hogy mennyire számít a külsőségek, és mennyire számít a belső tulajdonságok.
#19 bocsi, igazad van hogy kicsit kuszán írtam le, és abban is, hogy ennyiben nem merül ki egy ember személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!