Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti melyik pasit...

Lányok! Ti melyik pasit választanátok a kettő közül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy mindegyik ugyanúgy bejön nektek külsőre, tehát a belső tulajdonságaik alapján kellene választani. Tehát a férfiak:

1) Nagy dumás, egoista, nagyképű. Képes fél óra alatt ledumálni a nőkről a bugyit, magát isteníti, hihetetlen történeteket mesél magáról melyek lényege, hogy természetesen ő az ász, össze-vissza hazudik magáról mindent

2) Csendesebb, visszafogottabb. Csak akkor beszél, ha nagyon muszáj. Nem beszél félre, el lehet vele mindenről beszélgetni. Nem tartja magát istennek, nem nagyképű, nincs egekben az egója. Ha vitára kerül a sor, akkor inkább ráhagyja a másikra a hülyeségét, de nem veszekszik.

Vajon melyik pasi a nyerő?

2014. júl. 4. 20:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Gondolom a 2es vagy sose nyersz
2014. júl. 4. 20:42
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nő, de szerintem egyik sem szimpatikus. Főleg a "Ha vitára kerül a sor, akkor inkább ráhagyja a másikra a hülyeségét, de nem veszekszik." rész. Egyrészt miért lenne feltétlenül hülyeség, amit a másik mond; másrészt meg PAPUCSRIADÓÓÓÓ!
2014. júl. 4. 20:43
 3/21 A kérdező kommentje:
1-es tévedsz
2014. júl. 4. 20:44
 4/21 anonim ***** válasza:
2, a barátom is ilyen. Veszekedni meg én sem szeretek de általában nincs is min szerencsére. Apróság esetén meg esély sincs rá, hogy veszekedés legyen belőle mert egyikünk sem olyan természet.
 5/21 A kérdező kommentje:
2-es nem a papucsságról van szó, az már tényleg gáz.
 6/21 anonim ***** válasza:
10%

3) Jófej, humoros, kedves, figyelmes, ha arra kerül a sor, akkor megtudja magát védeni (szóban és fizikailag is), mindig van valami témája, pallérozott, hűséges, becsületes.

Ez jön be. :D

2014. júl. 4. 20:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Két válaszlehetőség van, nincs harmadik, bocs.
2014. júl. 4. 20:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha tudod a választ miért kérdezted?

Vagy kvíz játék Rózsa Gyurival?

Ha az 1-est akarod , akkor legyen az 1-es én arra tippeltem, de akkor kérem a tegnapi nagy Tv-a pénzes kérdezőtől!

:DD

:DD

2014. júl. 4. 20:49
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem veszekedésről van szó, hanem vitáról. Aki nem képes/hajlandó megvédeni az álláspontját - akár egy kapcsolatban! -, az papucs.
2014. júl. 4. 20:49
 10/21 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kaptam egy normális választ sem. Számokat írjatok (1 vagy 2) ne a süket szöveget lökjétek már! Kösz.
2014. júl. 4. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!