Lányok! Melyik férfi típust választanátok? 1. Van egy jó kocsija, de albérletben lakik.2. Van egy kis háza de nincs kocsija.3. Albérletben lakik és még kocsija sincs.
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés ennél bonyolultabb, de most ezek alapján az információk alapján kell választani.2013. dec. 14. 01:04
2/19 anonim válasza:
A hármasat válasszátok, az vagyok én! :3
3/19 anonim válasza:
ennél ostobább kérdést még nem láttam
6/19 anonim válasza:
Nem érdekel, b+!! Ha jó a pasi akkor kell, ha kretén vagy mittomén, akkor meg ló***szt se érdekel mije van neki.
7/19 anonim válasza:
Nekem kocsim is van és saját lakásom is, akkor én extrán jó vagyok?
26/F
8/19 anonim válasza:
2 vagy 3. Autó nem érdekel, van-e vagy nincs, a lakás meg praktikus ha van, hogy tudjunk hol lenni. Mindegy, albérlet-e vagy saját. Bár ha nekem lenne albérletem, akkor mindegy lenne. (Mondjuk így is mindegy, barátomnak nincs autója és a szüleivel lakik.)
9/19 anonim válasza:
Tehát így is lehet kategorizálni a férfiakat...Minden nap újat tanulok erről az új szép világról...:(
10/19 anonim válasza:
Semmi felszínesség nincs a kérdésben, dehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!