Lányok! Melyik férfi típust választanátok? 1. Van egy jó kocsija, de albérletben lakik.2. Van egy kis háza de nincs kocsija.3. Albérletben lakik és még kocsija sincs.
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés ennél bonyolultabb, de most ezek alapján az információk alapján kell választani.2013. dec. 14. 01:04
11/19 anonim válasza:
nekem meg egyiksincs szóval ezért nem kellek a lányoknak :(
12/19 anonim válasza:
Mindhárom esélyes. Nekem az is nagy dolog, ha egyáltalán van albérlete. De azon se háborodnék fel, ha a szüleivel élne, kocsi nélkül.
13/19 anonim válasza:
Alfonzina egy igazi no. Csodas lehetsz.
14/19 anonim válasza:
Hol nem szarom le.
Elképzeltem egy szituációt, 3 fiú udvarol, és nem tudok közülük választani. Akkor megkérdezem öket, hogy "hé, hallod-e, és kocsid legalább van-e? Vagy házad?"
15/19 DrBori András válasza:
Lassan több lesz a normális hölgy,
mint a RIBIzli Gizi.
16/19 anonim válasza:
Na ne már..miért kategorizálunk? Nem mindegy milye van? Ha szeretem ugyis leszarom hol él:)
17/19 Pretty_Fighter válasza:
Most mit szenvedtek már itt a felszínességről?
Ez a kérdés nem arról szól,hogy ha van egy pasi,akit szeretsz és nincs semmije, meg van egy pasi,aki iránt nem érzel,de van mindene,akkor melyiket választanád...
A kérdező is oda írta a leírásba, hogy ennél bonyolultabb ugyebár,de csak ha ezek az infók vannak. Tehát akkor mondjuk ugyanaz 3 pasi,ezekkel a különbségekkel.
Szóval akkor 1-es.
18/19 anonim válasza:
Amúgy 2-es, mertakkor már van egy fedél a fejünk fölött
A kocsi nem izgat, i love volan
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Férfi vagyok, csak azért tettem fel e kérdést, mert érdekeltek a lányok válaszai.
2013. dec. 15. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!