Lányok, nők! Melyiket választanátok, az izmos, sportos testfelépítésűt vagy a szakadt, gebe testalkatút?
jol jonne egy kep h milyen a "szakadt gebe" :D de ha csak testalkat a kerdes en mindkettot elonyben reszesitem. Inkabb mint a nagyon izmos es a kover pasikat. Ha magas is haaat az mar igazan *.*
(am a testalkatnal az arc lenyegesebb)
Nem szeretem annyira az izmos pasikat, ha nagyon izmos, akkor az kifejezetten taszít.
Milyen az a "szakadt, gebe" testalkat?
Btw magas, átlagnál jóval vékonyabb barátom van, és megfelela testalkata.
Ez a kérdés úgy lett megfogalmazva, hogy egyértelmű...
Kb. ilyen:
Melyiket ennéd meg szívesen:
1. Pizza
2. Elégetett kakaós bundáskenyér.
Szóval szerencsére nem csak ebből a két lehetőségből lehet választani. :)
Szándékosan, mert annyira szánalmas válaszok jönnek sokszor, h félelmetes:)
Süt az álszentség.
A két 84%nak üzenem, h örülök, h vannak még normális lányok, a többieknek további jó színészkedést és megfelelési kényszert!;)
Neked meg további jó provokálást, és szánalmas vádaskodást!
Amúgy még mindig várom, hogy mi az a SZAKADT TESTALKAT.
És ha magas alá f.osol, akkor sem tetszenek az izmos pasik, viszont a vékony barátomról sosem jutna eszembe, hogy "szakadt", valamint a "gebe" is igen pejoratív tartalmú. Ezért kérdezem, hogy nálad ez konkrétan mit takar, ugyanis lehetséges, hogy amit ezek alatt értesz, az nekem sem tetszene, így a válaszom az lenne, hogy egyiket sem választanám.
Jól van nem kell felháborodni, ez a hajó már elment.
Gondolom téged a jóképű férfiak is taszítanak.
Olcsó és rettentő átlátszó taktika a népszerűség érdekében.
Gyerekes, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!