Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nők! Melyiket választa...

Lányok, nők! Melyiket választanátok, az izmos, sportos testfelépítésűt vagy a szakadt, gebe testalkatút?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 8. 21:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ugyan az az arc.
2014. ápr. 8. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát ha ugyanaz az arc akkor inkább az izmosat, bár ugye nem mindegy hogy mennyi izomról van szó, nekem kb ez jön be testre

[link]

(először is megjegyezném h nekem fura ízlésem van) nah szóval akkor, tetszik a kockás has, de pl a kar, láb izmok már csak bizonyos mértékig, őszintén engem nem zavar ha nem izmosak, sőt a túl izmos meg taszító nekem, de egyébként egyáltalán nem várom el egy sráctól hogy legyen kocka hasa, ha elvárok valamit az az hogy ne legyen hájas mert azt tényleg nem szeretem, tehát van olyan srác aki pl külsőre iszonyúan bejön és kb 60 kilós... de néha nagyon elkapnám...:D

Egyébként az izom egy olyan dolog fiúk amit ti neveltek, ahogy a lányok a melleiket hogy ne legyenek logósak, csak rajtatok múlik hogy milyen lesz, ha nem vagy megelégedve magaddal tegyél érte.

2014. ápr. 8. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen: [link]

Gondolom ez inkább a második, de a "szakadt" jelző valahogy tényleg nem ideillő.

2014. ápr. 8. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

"Gondolom téged a jóképű férfiak is taszítanak. "

Nem. Kikötésem volt a párválasztásnál, hogy külsőleg is vonzó legyen. Arról meg nem tehetek, hogy nekem a vékony, nyurga alkat tetszik a legjobban. Bocs, ha ezt te nem tudod feldolgozni.

2014. ápr. 8. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Na, a barátom hasonló alkatú ahhoz, akit a # 13-as linkelt. Csak a barátomnak a fenék-felsőcomb környéken szebb formája van. :)
2014. ápr. 8. 22:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Elég felszínes vagy.

Szánalmas.....

2014. ápr. 8. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te vagy szánalmas. Na, ez ilyen. :)

Megbántam, hogy adtam normális, őszinte választ a kik.úrt kérdésedre. Én kérek elnézést (majdnem).

2014. ápr. 8. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Izmos <3
2015. febr. 3. 15:44
 19/19 anonim válasza:
Izmos,sportos
2021. ápr. 2. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!