Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti melyik pasit...

Lányok! Ti melyik pasit választanátok a kettő közül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy mindegyik ugyanúgy bejön nektek külsőre, tehát a belső tulajdonságaik alapján kellene választani. Tehát a férfiak:

1) Nagy dumás, egoista, nagyképű. Képes fél óra alatt ledumálni a nőkről a bugyit, magát isteníti, hihetetlen történeteket mesél magáról melyek lényege, hogy természetesen ő az ász, össze-vissza hazudik magáról mindent

2) Csendesebb, visszafogottabb. Csak akkor beszél, ha nagyon muszáj. Nem beszél félre, el lehet vele mindenről beszélgetni. Nem tartja magát istennek, nem nagyképű, nincs egekben az egója. Ha vitára kerül a sor, akkor inkább ráhagyja a másikra a hülyeségét, de nem veszekszik.

Vajon melyik pasi a nyerő?

2014. júl. 4. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt nem értem, ebben mi a taszító? Miért kéne otthon egy párnak ilyesmi dolgokon "harcolnia"? Szerintem elfogadható, ha ráhagyja a másikra, ha tényleg nem valami komoly dolog amiről muszáj lenne beszélni. Pláne ha a csaj valami hisztis idegbeteg aki majdnem mindenből képes vitát kreálni, akkor miért kéne a csávónak beszállnia?

2014. júl. 4. 20:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Én írtam neked számot, az miért nem volt normális válasz?
2014. júl. 4. 20:54
 13/21 anonim ***** válasza:
se 1 se 2. ha ők lennének ketten a világon, akkor egyedül maradnék, ha pisztolyt tartanának a halántékomhoz, akkor a 2-es.
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es te valóban értelmes választ adtál, kivétel vagy!
 15/21 Anita Müller válasza:
A 2-es! Ki a francot érdekel, hogy vitában nem áll neki hepciáskodni, hogy már csak azért is neki van igaza?? Értelmes ember nem áll le vitázni egyáltalán. Az egyes meg egy nagyon, de nagyon énközpontú alaknak tűnik, és mondhatom, az egoista embereknél elviselhetetlenebb nincsen, szóval, 2-es mindenképp.
2014. júl. 4. 20:58
 16/21 anonim ***** válasza:

#11: miért jönne össze valaki hisztis, idegbeteg nővel? A vita célja nem a másik idegesítése, hanem a meggyőzés, egymás gondolkodásmódjának fejlesztése, a dolgok (a kapcsolat) jobbá tétele.

Nyilván nem vagyok kompetens a témában, hiszen férfi vagyok, de engem zavarna, ha olyan barátnőm lenne, aki minden "rám hagy". Azért idézőjeles a dolog, mert az ilyen embereket nem lehet meggyőzni, mivel kerülik a konfliktustoka, és egy idő után felgyülemlik bennük ez a sok elfojtott gondolat, egyet nem értés, és az kellemetlen következményekkel járhat.

2014. júl. 4. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:

A 2-es és püföljük hajnalig, nekem ilyen van, és fát lehet vágni a hátán...

Nálam ez mérvadó szempont mert én elmebeteg vagyok, és jó, hogy vele nem kell harcolnom, elég ha magamat harapdálom..

:DD :DD :DD

2014. júl. 4. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem tetszik igazán. Viszont a "nagydumás" vicces, sztorizgatós embereket jobban szeretem, mint a kukamatyikat, csak a hazudozás nem illik a képbe, azt nagyon nem csípem. A férjem is ilyen és ő az egyik legjobb ember, akit valaha is ismertem, ráadásul soha nem unatkozok mellette.

A 2-es típussal soha nem jöttem ki jól, nem szeretem, ha egy férfi túl csendes, visszafogott és minden vitából kihátrál, nem áll ki magáért, vagy értem. Jó, nem azt mondom, hogy menjen neki mindenkinek, de azért ne féljen már esetleg kinyitni a száját ha van véleménye.

2014. júl. 4. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:
2, mert én is ilyen vagyok, csak lányban.
2014. júl. 4. 21:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy átlagos, tipikus nő is lehet hisztis és idegbeteg egy nyugodt ember szemében. Összejöhet vele "jobb híján" mert belőlük van a legtöbb, ilyet a legegyszerűbb találni. Hát pont ezt nem értem, hogy minek kéne meggyőzni a másikat is bármiről - mondjuk ha sima beszélgetésről van szó, "eszmecseréről", az rendben van de a vita nekem túl erőszakos dolognak tűnik - nem értem a célját, legalábbis nem egy kapcsolaton belül. Eleve nem jövök össze olyan emberrel akivel nagyon eltérően vélekedünk a minket érintő dolgokról szóval általában kiváltó ok sincs, amiből vita lehetne. Ha meg néha-néha van valami, akkor azt rá lehet hagyni a másikra. (Ezek általában apróságok amiken tényleg totál felesleges lenne vitázni.) Nem minket személyesen érintő dolgokról szoktunk "vitázni", de itt is inkább az eszmecsere a jó szó, egyikünk sem próbálja ráerőszakolni a másikra a nézőpontját, hanem magunktól változtatunk azon ha úgy gondoljuk, a másiké helyesebb. De ha nem az sem baj.

(De a kérdésben amúgy veszekedésre célzott szerintem az illető az meg értelmes emberek között tényleg abszolút elhagyható.)

2014. júl. 4. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!