Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bízhatok benne? Vagy csak...

Bízhatok benne? Vagy csak játszik velem? 16/L

Figyelt kérdés
A fiú 20 éves lesz. Hát eléggé sok lánnyal volt míg én csak egy fiúval. Bármelyik volt „barátnőjével” beszélek mind azt mondja , hogy megdug párszor és utána vége mintha nem is lett volna semmi. Volt hogy nála aludtam nem történt semmi de azért próbálkozott. Azt mondta kedvel és velem szeretne lenni, mondtam neki hogy hazudik és hogy nem hiszem el, és másnak is ezt mondta. A válasz hogy én más lány vagyok nem vagyok könnyen kapható a többi meg pár szép szó és már meztelenül az ágyában volt . Szeretne barátnőt csak nem talál olyan lányt akit szerethetne és lenne benne valami plusz, legalábbis ezt hallottam. Csak kábít vagy tényleg meg változhat?
2014. júl. 27. 01:10
1 2
 11/11 I am God ***** válasza:
Hát mondjad neki, hogy aha oké persze érdekel egy párkapcsolat, de te MINIMUM az esküvöig várni szeretnél.;D
2014. aug. 12. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!