Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bízhatok benne? Vagy csak...

Bízhatok benne? Vagy csak játszik velem? 16/L

Figyelt kérdés
A fiú 20 éves lesz. Hát eléggé sok lánnyal volt míg én csak egy fiúval. Bármelyik volt „barátnőjével” beszélek mind azt mondja , hogy megdug párszor és utána vége mintha nem is lett volna semmi. Volt hogy nála aludtam nem történt semmi de azért próbálkozott. Azt mondta kedvel és velem szeretne lenni, mondtam neki hogy hazudik és hogy nem hiszem el, és másnak is ezt mondta. A válasz hogy én más lány vagyok nem vagyok könnyen kapható a többi meg pár szép szó és már meztelenül az ágyában volt . Szeretne barátnőt csak nem talál olyan lányt akit szerethetne és lenne benne valami plusz, legalábbis ezt hallottam. Csak kábít vagy tényleg meg változhat?
2014. júl. 27. 01:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
[link] nekem ez jutott eszembe :DDDDD egyébként elég nehéz az eseted
2014. júl. 27. 01:12
 2/11 anonim ***** válasza:

azért írd majd le pár hét múlva,hogy végülis mi lett:)

pár kúrás,vagy kapcsolat,vagy semmi se.

2014. júl. 27. 01:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt hiszitek, hogy megváltozik :)

Megdug párszor, már is rájössz a bevált forgatókönyvre.

2014. júl. 27. 01:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért változna meg, ha van lehetősége egyéjszakás kalandokra is? Bőven ráér még elkötelezni magát. Nekem ez a véleményem.
2014. júl. 27. 01:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ha tetszik neki benned, hogy nem vagy könnyen kapható, akkor pár hónapig ne is feküdj le vele. ha még utána is rajong érted, akkor bízhatsz benne, de ha hamar megunja, valószínűleg csak játszott :)
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek ezt mondta, hidd el, hogy mindig az aktuális volt a különleges.....ez olyan sablon duma, hogy csak a vak nem veszi észre.....pár szex és te is mész a süllyesztőbe :)
 7/11 anonim ***** válasza:
én is így szoktam hülyíteni a csajokat, csak a szex kell tőletek, abban viszont igaza van, hogy tényleg baromira ritka az olyan lány, aki többet vált ki belőlem mint csak egy kúrásra kelljen csak...
2014. júl. 27. 01:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindenki összevissza dug, amíg szerelmesek nem lesznek valakivel egymásba. Nem benne kell bíznod, hanem a kettőtök közti dologban és magadban. Exek még szívesen hagynák, hogy megkufircolja őket párszor.... :D

23l

2014. júl. 27. 01:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy valtozna.
2014. júl. 27. 07:42
 10/11 anonim ***** válasza:

a 16 éves lányok milyen faszéhesek már

inkább tanuljál, meg nyelvizsgázz le kiscsira, ne a faszra legyél éhes ennyi idősen

2014. aug. 12. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!