Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Bízhatok valamiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bízhatok valamiben vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

2 éve ismerem a srácot, azóta vagyunk úgymond "együtt". Csak sajnos ez nem teljesen így van. Egy hónapban kb. 2szer találkozunk, bulizunk együtt. Csókolózunk, ölelkezünk, táncolunk, az egész estét együtt töltjük. Aztán másnap úgy csinálunk mintha semmi sem történt volna. Kb. egy hónappal ezelőtt rákérdeztem, hogy akkor végülis mi van vagy mi lesz, az volt a válasza, hogy nem akar átverni, de most ő nem tud hűséges lenni vgy lehet, hogy igen, saját maga sem tudja mit szeretne, össze van zavarodva. Tudom hogy vonzódik hozzám, folyamatos ír, keres, de mégsem tudom mi ez az egész. Nagyon nagyon szeretem, nagyon sokat jelent nekem. Mit lenne érdemes tennem, kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

L18 F22

2009. máj. 18. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

En ha a helyedben lennék akkor letesztelném hogy tényleg szeret e, mégpedig ugy hogy szûnetelek egy kicsit.. ha Tényleg nem birja nélkûled akkor beszéld meg vele hogy csak akkor folytatod ha komolyan vesz mert te nem olyan làny vagy aki csak arra hogy hogy jàtszadozzanak vele.. Mutasd meg hogy te ennél tôbb vagy

2009. máj. 18. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a duma, hogy nem tud hűséges lenni, meg nem tudja, hogy mit szeretne, össze van zavarodva??!! Mi eu a nyavalygás a pasiktól? Megáll az eszem! Majd jövő kedden elhatározza, hogy akkor szerdától hűséges lesz? Mitől van összezavarodva? És miért nem tudja, hogy mit akar? Szerintem túl sokat ne várj tőle.
2009. máj. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!