Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély? Bízhatok ebben? és ő?
16 éves lány vagyok, barátom szintúgy. lassan 10 hónapja hogy együtt vagyunk. én 3 éve szeretem, de eddig nem vett észre és bizonyos személyek miatt utált. feltétel nélkül szerelmesek vagyunk egymásba. 1 hónapja körülbelül letérdelt, megkérte a kezem.. persze gyűrű nélkül.. kinevettem, de ő tök komoly volt, és megsértődött hogy nem veszem komolyan. először nem értettem a szituációt sem. utána bocsánatot kértem tőle, minden megoldódott és megint. utána már rávágtam hogy igen, és utána úszott a boldogságban. utána 1-2 napig nem szállt le a témáról. azt mondta 18 évet betölti, és megkéri, gyűrűvel.
és jönnek azok a szokásos "puncs" dumák hogy örökké ő meg én, én meg ő..
én nagyon szeretem, életem első és őszinte szerelme , és komoly kapcsolata. bízom benne hogy én is neki.
nagyon úgy érzem hogy letudnám élni vele az életem.
van egy testvére, 26 éves nő, a barátja 30, és ők már 11 éve együtt vannak, és ők is első szerelemmel..
szép kor.
igazából, erre szerettem volna kilyukadni, hogy szerintetek van rá esély hogy ő legyen életem nagy Ő-je?
Miért korai?
Bármi megtörténhet!
Gratulálok az "eljegyzéshez", boldog, békés közös életet kívánok :)
Miért ne lenne rá esély?
hasonló helyzetben mondhatom, hogy abszolute lehetséges, és ha valóban komolyan gondoljátok (a jelek szerint legalább is igen), akkor hajrá:)
csak rajtatok múlik ^^
Júúúj nálunk is ez van! Csak még az eljegyzésnél nem tartunk! De én szeretném leélni vele az életem,bár ő még félne elmonani...Nekünk is van eély!? :D
Am boldog együttlétet! :D
nála sem tudom mi volt ez pontosan de úgy tűnik hogy komolyan gondolja :)
Bízom benne hogy sokáig együtt lesztek még:)
És köszönjük! Nektek is sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!