Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. esély. Hiszel benne?

Figyelt kérdés

Szitu:

16 éves lány összejön egy 21 éves fiúval..oké elvannak nagyjából,a lány meg is szerette a fiút,a fiú érzéseit nem lehet biztosat tudni.

Jó,a lány kimegy külföldre,a barátja itthon marad .. visszajön a lány,gondolkozott,de már úgy érzi,nem megy ez a barátjával (az okok hosszúak). Szakításra mégse kerül sor,a lány nem bírja elengedni.

Aztán nem sokkal a békülés után a lány olyanokat hall a barátjáról,hogy megcsalta a kapcsolatuk alatt vagy legalábbis eléggé flörtölt.Nem egy jött-ment alaktól hallotta ,és később más is ezt állítja.Meg,voltak gyanús dolgai a srácnak.

Szakít a lány..a fiú visszaakarja kapni,hónapok óta beszélgetnek,sokkal jobban elvannak már.

A lánynak a fiú óta volt már amúgy barátja,aranyos volt,de nem dobogtatta meg a szívét,ahogy más fiúk sem,kivétel a 21 éves fiú.

Mit tennétek a helyében? Én vagyok a lány amúgy,gondolom leesett.Nem voltam szerelmes,de most,hogy így hajt hónapok óta,meg ilyenek,eszembe jutnak a régi dolgok.És tényleg,szeretem valahogy,ha szomorú meg akarom vigasztalni..de,nem tudom,nem akarom,hogy játsszon velem vagy ilyesmi:S Meg,amúgy voltak eléggé zavaró dolgai is..(pl. velem szemben úgy érzem,néha elég csúnyán beszélt a semmiért)

Ti mit tennétek?Lehet,hogy tényleg megszeretett már? Tudom,hogy nekem kell tudnom stb,de kíváncsi vagyok.

Nem olyan könnyű továbblépni,pedig megpróbáltam szerintem.

2011. nov. 26. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a szöveget, de a fő kérdésre reagálva:

Nem hiszek a második esélyekben. Fölösleges újrakezdeni. Ami egyszer nem működött, az legközelebb se fog.

2011. nov. 27. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a 21 éves srác, aki szinten van egy 16 éves lányhoz nem alkalmas komoly kapcsolatra.

Szóval nálam a sztorid az első esélynél már elakadt.

2011. nov. 27. 01:18
 3/5 anonim ***** válasza:

01:18:

Mert az a nő, aki 21 évesen egy szinten vagy egy 30 éves palival, az egészen más?...

Kérdező: Mindenki megérdemel egy második esélyt. A történeted alaból zavaros, mert még az sem biztos, hogy megcsalt, a flört nem az. Előbb tudni kéne, hogy tényleg megcsalt-e. De ha tényleg ennyire dobog a szíved utána és ha a csávó is ennyire hajt utánad, akkor miért ne kaphatna egy második esélyt...

21F

2011. nov. 27. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig de a kérdésre válaszolva.

Én hiszek a 2. esélybe vagy is a 2. ba nem igazán de a 3. ba igen.

a barátnőmmel 2x mentünk szét és 3. nak most együtt vagyunk így már 7 hónapja vagyunk együtt összesen.

2011. nov. 27. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi vagyok,ki mit mond,mert nem tudom,mit tegyek.Persze,a válaszoktól se fogom még tudni mi legyen,de érdekel,ki hogy látja a helyzetet.

Hát 2. válaszoló,mindenki más..lehet csak megakart fektetni,csak hát nálam ez nem jött össze,és küzdeni kell értem.Lehet igazából ez miatt is szeretett meg.(Már ha így van)

2011. nov. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!