Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mi véleményetek...

Lányok nektek mi véleményetek arról ha egy srác számítógépes játékokkal játszik?

Figyelt kérdés
Most nem a 15-16 évesekre gondolok éppen hanem a 20 vagy idősebbeknél mert persze a fiataloknál ez könnyebben elnézhető (nem mintha én már öreg lennék a 21 évemmel) de nektek mi erről a véleményetek? zavar titeket vagy emiatt gyerekesnek tartjátok? vagy úgy vagytok vele, hogy az ő dolga é elfogadjátok? esetleg csatlakoztok hozz? tudom Magyarországon még nem elterjedt az e sport főleg a lányok körébe ti ezt hogy látjátok esetleg van itt valaki aki szokott játszani(lány)?

2014. jún. 27. 02:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Régen egyáltalán nem jöttek be az e téren általam kockának tartott srácok. De a sors beintett, mert a jelenlegi párom valóságos függője ezeknek a játékoknak. (wow, lol, stb. nem tudom mi van még, nem értek hozzájuk)

És mikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem látszott rajta, sem a viselkedésén, semmin, hogy ő rá van függve erre a témára.

Szóval rájöttem, hogy ha csak a kellő helyzetben "kocka", azzal semmi baj nincs. Ha nem a szó szoros értelmében betegesen függő, akkor miért ne csinálhatná, amit szeret?

Én soha nem fogok játszani vele, mert nem vonz, de pl. ha szűkszavúan és nem szakszavakkal mesél egy-két dolgot ezekről a cuccokról, akkor nagyon szívesen meghallgatom.

Szóval ha valakinek ez tetszik, szíve joga. Mi jogon tartanám gyerekesnek? Engem is fel....na, ha a könyvimádatom miatt okoskodó strébernek titulálnának. :)

Egyedül akkor lehet ez bosszantó szerintem, ha a srác hanyagolja a lányt a játékok miatt, vagy nem képes mellőzni a témát akkor sem, ha vele van. Tehát már tényleg betegesen függő.

L/20

2014. jún. 27. 02:38
 2/18 anonim ***** válasza:
9%

Sport...? Ne már. Amúgy meg itthon is elég elterjedt.

Az én barátom évek óta játszik, eleinte nem érdekelt, gondoltam, majd csak kinövi. De a körülötte lévő emberek is kockák, nála 4-5 évvel idősebb fiúk (tehát a 25-26 éves korosztály) is játszik, szóval nem jut eszébe leállni a dologgal. Én mindig ugratom ezzel, meg hát jobb lenne, ha olvasna vagy egyéb értelmes dologba ölné az idejét. Nem szakító ok, de ha valamiért szétmennénk, biztos, hogy nagyjából kizáró ok lenne. Nálam idősebb nőktől is olvastam blogokon, hogy nem szólhattak a pasijukhoz, amikor az játszott, egyszerűen taszító, ha egy felnőtt férfi ennyire beleszopódik egy virtuális világba. Én azt mondom, 24 felett már mindenképp gáz, nem visz előrébb.

2014. jún. 27. 02:38
 3/18 anonim válasza:
100%
Én az említett 15-16 éves korosztályba tartozom, de lány vagyok, játszom. Engem nem zavar ha a pasi számára nem csak a játék van a világon. Ha ettől ugyan úgy el tud menni veled moziba, leül vacsorázni a konyhában ahelyett hogy holmi gyorskaját enne a gép előtt, akkor rendben van. :D Én leülnék és nézném. Imádom nézni. Nővérem barátját is gyakran nézem, amikor Assasins Creedezik. :D
2014. jún. 27. 02:39
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
jaj, nem fejeztem be egy mondatot. Tehát biztos, hogy kizáró ok lenne a kockaság a későbbi párkeresésben.
2014. jún. 27. 02:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
2014. jún. 27. 02:41
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

# 5 Tényleg kuurvagáz, hogy "menő" lett a lányoknak a "jaj de kocka vagyok én is XDDDD" hozzáállás.

Játsszon, vagy ne, de ne hangoztassa ezt minden lehetséges módon, minden adódó alkalommal.

2014. jún. 27. 02:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"meg hát jobb lenne, ha olvasna vagy egyéb értelmes dologba ölné az idejét."

Neked melyik a kedvenc tévésorozatod, kettes? Eljössz velem cipőt nézni a plázába?

"Én azt mondom, 24 felett már mindenképp gáz, nem visz előrébb."

3D modellezést/animálást/stb. tanulok, a 40 felé közelítő karaktertervező (igen, játékokhoz)tanárom most volt 1 hónapos franciaországi nyaraláson a 9/10es külsejű feleségével. Emellett most épül a 2 emeletes luxus nyaralójuk a balaton mellett, és a csávó külföldről behozatott Jaguár alkatrészekből épít magának kocsit a garázsában, csak azért mert egy virtuális világban karaktereket épít napi nyolc órában (vagy több). Igen szerintem is totálisan gáz.

...Ember, neked se kell a szomszédba menni előítéletekért. Még egy ilyen maradi alakot!

2014. jún. 27. 03:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én is szeretek számítógépes játékokkal játszani, ezért nem zavar:D
2014. jún. 27. 03:20
 9/18 A kérdező kommentje:

anno még nekem is más véleményem volt ezekről ugyan az a sztereotip hülyeség amit itt is írt egyik komentelő nem tudom már hányadik. De kipróbáltam és megismertem pár embert aki játszik és megtetszett és rá kellet jönnöm, hogy wowal sem olyan emberek játszanak mint amit a south park bemutat az egyik részébe. Mellette ugyan úgy bulizok olvasok sorozatokat nézek és eljárok elég sok fele de ha szabad időm engedi akkor befekszem a laptomo elé elinditom a ts-t vagy a skypet és órákat képe vagyok gamelni. Most ha valakivel találkozom és neki állunk beszélgetni biztos nem erről fogok mesélni neki hanem inkább hogy pár hete unatkoztunk haverral aztán kitaláltuk lenézünk Balatonra és a végén az ofroadfesztiválon kötöttünk ki egy road koncerten meg ilyenek. Sőt ismerkedésnél megpróbálom minél jobban mellőzni ezt a témát mert tényleg néha cikinek érzem meg félek a sztereotípiáktól mert hát a mai világa sokan lenézik az embert azért mert "játszi".

És így utólag igen ez is egyfajta sport persze nem leszel tőle izmosabb meg ilyenek de néz meg egy LCS közvetítést és már ott meglátod, hogy külföldön ezt már elfogadták és úgy kezelik mint akármilyen másik sportot.

2014. jún. 27. 03:33
 10/18 anonim ***** válasza:
2014. jún. 27. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!