Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mi véleményetek...

Lányok nektek mi véleményetek arról ha egy srác számítógépes játékokkal játszik?

Figyelt kérdés
Most nem a 15-16 évesekre gondolok éppen hanem a 20 vagy idősebbeknél mert persze a fiataloknál ez könnyebben elnézhető (nem mintha én már öreg lennék a 21 évemmel) de nektek mi erről a véleményetek? zavar titeket vagy emiatt gyerekesnek tartjátok? vagy úgy vagytok vele, hogy az ő dolga é elfogadjátok? esetleg csatlakoztok hozz? tudom Magyarországon még nem elterjedt az e sport főleg a lányok körébe ti ezt hogy látjátok esetleg van itt valaki aki szokott játszani(lány)?

2014. jún. 27. 02:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be az ilyenek.
2014. jún. 27. 04:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

én ilyen vagyok, csak nőben. nálam előny, ha valaki hozzám hasonló szinten osztozik a hobbimban.

28/N

2014. jún. 27. 05:46
 13/18 anonim ***** válasza:

En is szeretek jatszani, ugyhogy ha nem zavarja siman beszallok :)

Emellett viszont jo ha tartalmasabb programokat is lehet vele csinalni es ez a jatek csak egy kikapcsolodas, nem napi 24-ben azt nyomkodja.

2014. jún. 27. 08:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Valaki jöhetne velem coal ore-t bányászni Minecraftban, kifogytam. :D
2014. jún. 27. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
semmi extra, én is játszom. 19/l
2014. jún. 27. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Párom Dotázik és nekem is szokott venni 1-1 játékot, nőnapra konkrétan azt kaptam virág helyett, nagyon örültem neki. :-) Szerintem jó, ha egy srác játszik, amíg nem ez teszi ki a szabad idejének legnagyobb részét.
2014. jún. 27. 14:03
 17/18 anonim válasza:

Én napi szinten dotázom, mellette persze dolgozom. A párom eleinte nem örült, aztán bemutattam neki a számítógépes játékok világát, mert a sajátján nem futottak a szebbek, és ő is elkezdett érdeklődni feléjük. Szerintem kommunikációval mindent ellehet érni. Ha kérdezik tőle hogy nem zavarja-e hogy ennyit játszom mindig azt mondja, hogy fényévekkel előnyösebb, mintha a kocsmából mennék haza mindennap. Így legalább rajtam tudja tartani a szemét.:))

28/f

2014. júl. 27. 22:13
 18/18 anonim válasza:

egyszeruen nem tudom, gyotrodom, egyreszt mert en megprobalom minden egyes kis hibat elrejteni mert az a baja hogy mindenen megsertodom, ami nekem egyepkent ugy erzik hogy az az egy mondatot soha eletemben nem akartam hallani, mert nem igaz neki meg ez tok normalis nem egy nagy dolog de ha folkapom a vizet akkor megsertodott... es nagyon probalom elfogadni hogy az utobbi idoben megkedvelt jattszani de... nem is tudom azzal hogy hazajon , eszik kozben nezi a laptopjat egy kicsit beszel kicsit nem, aztan elkezd jattszani majd megint nezi a laptopjat es nap vegen meg mondja nekem hogy o hulla faradt megy aludni es ennyi? es a jatek elott meg orakat toltottunk egyutt.. igy is szeretnem kene es elfogadnom hogy fontos neki a jatek?

22/l

2016. aug. 27. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!