Lányok! Nektek mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Van egy srác az ismerőseim között,aki régóta teszik,és hallottam a közös ismerősöktől,meg látom is rajta hogy ez kölcsönös,mert állandóan néz.Vettem a bátorságot és elhívtam randira.A válasz pedig ledöbbentett,bár nagyon őszintének tűnt.Azt mondta a szülei éppen válnak,a munkahelyén is gondok vannak egyszóval nagyon kusza most az élete,és nagyon tetszek neki,de ha elmennénk randizni,és lenne valami ebből a dologból,nem tudna teljes mértékben rám koncentrálni,és ezzel nem akar megbántani.azt mondta a későbbiekben ha rendeződnek körülötte a dolgok,bármi lehet,de momentán nem tudna rám annyi figyelmet fordítani ezért nem.Elmeséltem barátnőmnek aki szerint ez rendes dolog a sráctól,mert nem akar belevonni a kusza magánéletébe,tehát tisztel,de én ezt akkor is úgy élem meg most mint egy visszautasítást.Próbálom felnőttként kezelni ezt a választ és megérteni,de akkor is...össze vagyok zavarodva.Mit gondoltok erről?2014. júl. 26. 00:35
11/13 A kérdező kommentje:
Régóta ismerem a srácot és nem az a csajozós fajta eddig csak komoly kapcsolatai voltak,és elég komoly gondolkodású,nem hiszem,hogy vésztartaléknak félretett volna,nem az a fajta.Én arra gondoltam,hogy esetleg csak beijedt egy új kapcsolattól.Ez jellemzőbb lenne rá.De lehet,hogy tényleg csak nem akar egy vihar közepén belevonni a zűrjeibe....a kérdés csak az,vajon várjak e rá,vagy ne...
2014. júl. 26. 10:42
12/13 anonim válasza:
éld is meg úgy, mert ez egy visszautasítás volt ://
13/13 A kérdező kommentje:
:(
2014. júl. 26. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!