Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok Ti hogyan vélekednétek...

Lányok Ti hogyan vélekednétek erről?

Figyelt kérdés
Megtetszett az egyik lányismerősöm lányismerőse (20-on évesekről beszélünk), akit akkor láttam meg, mikor felvették egymást face-re. Közben kiderült, hogy egy második közös ismerősünk is van. A két közös ismerősömtől nem kérhetek segítséget, mert annyira nem vagyunk közeli barátok. Simán ráírnék a lányra, de még csak azt se tudom van-e valakije (látszólag nincs:)). Szerintetek szólna a két közös ismerősömnek? Ti tolakodásnak vennétek az ilyen közeledést? Tudtok valami ötletet adni, milyen megközelítés lehetne a legcélravezetőbb? Egyébként fiú vagyok. :)
2014. márc. 26. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Írjál rá, és majd kiderül.
2014. márc. 26. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
nem vagy korulmenyes es beszari...
2014. márc. 26. 20:53
 3/10 anonim válasza:
Attol hogy az ismerösük, még nem biztos hogy annyira joba is vannak
2014. márc. 26. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem írj rá! Egy próbát megér, nem? Max. ha meg olyan beszari, hogy szól a közös ismerőseiteknek, akkor meg hagyd...
2014. márc. 26. 20:56
 5/10 anonim válasza:
Amikor valaki rám írt és volt közös ismerősünk, én sosem kérdeztem rá, hogy kicsoda, micsoda az illető. Szerintem bátran írj rá. Lehet, hogy tolakodásnak veszi, de ez egyéni beállítottság kérdése :)
2014. márc. 26. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat még 2eskének, beszari barátunknak is! :D

Ötletetek van hogy hova pozicionáljam, az indítást: profilképével kapcsolatos, kicsit vicces, de azért semleges, viszonylag kétértelmű tetszésnyilvánítás, vagy támadjam le és egyértelműen írjam meg, hogy megtetszett és szívesen beszélgetnék vele?

2014. márc. 26. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

szia, ha a profilképemre egyszer csak tenne egy idegen egy megjegyzést, nagyon furcsállanám, még talán le is tiltanám az illetőt.

ha nem ismerném egyáltalán a fiút, én azt mondom, azt tudnám elfogadni, ha azt írná, hogy tetszem neki (vagy vmi ilyesmit) és szeretne velem találkozni.

2014. márc. 26. 21:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem, de természetesen nem negatív megjegyzést tennék, csak valahogy összekapcsolnám a mögötte látható tájjal.:)
2014. márc. 26. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:

igen, tudom, de ha egy vadidegen ezt csinálná, én hideglelést kapnék.

azt hinném, valami bolond.

jól értem, hogy sohasem találkoztál vele, nem tudja, ki vagy?

egy ilyen megjegyzés helyénvaló, ha ismeritek egymást, csak el akarsz indítani valamit kettőtök között.

de ha életében nem látott, ez egyszerűen csak nagyon-nagyon furcsa, és talán egy kicsit ijesztő lenne.

2014. márc. 26. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
ha az ismerősök jó véleménnyel vannak rólad, akkor csak. mert biztos, hogy szólnának, mert olyanok...
2014. márc. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!