Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek mi erről a...

Lányok! Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy srác az ismerőseim között,aki régóta teszik,és hallottam a közös ismerősöktől,meg látom is rajta hogy ez kölcsönös,mert állandóan néz.Vettem a bátorságot és elhívtam randira.A válasz pedig ledöbbentett,bár nagyon őszintének tűnt.Azt mondta a szülei éppen válnak,a munkahelyén is gondok vannak egyszóval nagyon kusza most az élete,és nagyon tetszek neki,de ha elmennénk randizni,és lenne valami ebből a dologból,nem tudna teljes mértékben rám koncentrálni,és ezzel nem akar megbántani.azt mondta a későbbiekben ha rendeződnek körülötte a dolgok,bármi lehet,de momentán nem tudna rám annyi figyelmet fordítani ezért nem.Elmeséltem barátnőmnek aki szerint ez rendes dolog a sráctól,mert nem akar belevonni a kusza magánéletébe,tehát tisztel,de én ezt akkor is úgy élem meg most mint egy visszautasítást.Próbálom felnőttként kezelni ezt a választ és megérteni,de akkor is...össze vagyok zavarodva.Mit gondoltok erről?

2014. júl. 26. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy baromi nagy szerencséd van ezzel a sráccal, a barátnődnek van igaza!!!
2014. júl. 26. 00:37
 2/13 anonim ***** válasza:
rendes srác, ennyit
2014. júl. 26. 00:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hajlamos vagyok mondjuk lemenni ovisba és megsértődni ilyesmin,de igyekszem felnőttként nézni a dolgot,és nem sértett nőként...szerintetek akkor várjak rá,hogy elcsituljon a vihar körülötte?...
2014. júl. 26. 00:41
 4/13 anonim válasza:
Pontosan (:
2014. júl. 26. 01:49
 5/13 anonim válasza:

Szerintem is megéri várni egy kicsit..

De egyébként meg.. vissza utasított, ha ez padlóra küld..

mi lesz még itt? Az életben még ezerszer több visszautasítást fogsz kapni. Meg kell tanulni továbblépni egy ilyen után és nem komolyan venni...

2014. júl. 26. 02:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó azért nem vagyok padlón,túl vagyok már egy két dolgon,csak mivel több ismerősünknek is mondta,hogy tetszem neki,aranyos vagyok stb,nem erre számítottam,miután randira hívtam,amit nem szoktam.:)
2014. júl. 26. 08:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak nekem az is eszembe jutott,hogy az életben mindig lesznek az ember körül problémák,mert az élet ugye ilyen,nem tökéletes,és hát ezért idézőjelben elküldeni egy lányt aki amúgy tetszik,lehet,hogy annyira nem is jövök be neki és ezért tette amit,én meg itt várok rá közben...vagy ez hülyeség?... Alapból nem vagyok ilyen variálós,de ebben a dologban nem tudok tisztán látni teljesen,pedig nagyon szeretnék.
2014. júl. 26. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
én amikor akarok valakit, nem érdekel, mi szar van körülöttem, akkor is akarom őt.
2014. júl. 26. 08:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát igen ezzel én is így vagyok ezért vagyok bezavarodva..de nem mindenki egyformán éli meg a dolgokat,ez is tény..
2014. júl. 26. 08:51
 10/13 bumbi02 ***** válasza:
Ne sértődj meg, de téged talonba tettek. Akinek problémái vannak az életben, az pont örülne egy társnak. Viszont akinek vannak most más csaj ügyei is még függőben, annak jól jön egy csaj, akit ilyen édes dumával etet, és bármikor visszamehet hozzá, ha a többi kötél szakadna.
2014. júl. 26. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!