Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi a véleményetek...

Lányok, mi a véleményetek erről a 7 téveszméről?

Figyelt kérdés
Különösen a 4-es pont érdekelne, mi a váleményetek, így van e?

2014. ápr. 20. 21:47
 1/9 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 20. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány. Szerintem van benne igazság, de a hármas ponttal kicsit vitatkoznék. Na majd megmondják a csajok.
2014. ápr. 20. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
nem teljesen, de a többsége igaz
2014. ápr. 20. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyrészt igaz, de vannak benne enyhe túlzások. Pl. igaz, hogy nincs értelme a másik lelki szemetesládájának lenni az ismerkedés fázisában, de ha tényleg valami komoly problémát akar megbeszélni, akkor ez a "Inkább rázd le ilyenkor, és akkor találkozz vele, ha jó a kedve, addig pedig menj, és nézz másik lány után!" fordítva is elsülhet én már utáltam meg és hajtottam el a fenébe hasonlóért pasit.

Szóval vannak itt értelmes tanácsok, de azért csak érzékkel! :)

2014. ápr. 20. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az összes egy nagy ostobaság,és undorító ahogyan nem értik meg egyes emberek,hogy valakinek a természete olyan hogy kedves és értelmes,az soha nem lesz igazi bunkó,tapló és nem fog durván bánni a nőkkel és megalázni.

A másik,hogy nagyon ledegradálja azokat akik sikertelenek a nőknél,ez is nevetséges dolog.Nyilván ő sem úgy kezdte,hogy profi és nyilván neki is vannak olyan dolgai az életben,amikben nem valami jó és segítséget kért bennük másoktól.

A másik amit sosem értettem,hogy mire gondoljon mégis az a srác vagy férfi mondjuk,akit mindig visszautasítottak és nem kapott egy jó szót,vagy egy igent lánytól/nőtől.Az hogyan legyen magabiztos,határozott?Képtelenség komolyan amiket állít,és egy teljesen általánosító butaság az egész.

2014. ápr. 20. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok lány, de még így is szemet szúr a szöveg szexizmusa. Nem értem, hogy pl. miért vezetne a problémák megbeszélése az ellenkező végletbe. Ostobaság, hogy ekkor a srácot a problémával és a gonddal kapcsolja össze, és emiatt az ún. barátzónába teszi. Tapasztalatl is mondom, és elméletből is. A másik, hogy a lányok jobban szeretik azokat, akik beszélnek és empatizálnak velük. Jó, persze ez nem biztosítja, hogy egy ágyban köss ki vele. Viszont az ellenkezője sem feltételezhető. A nők ideálja(mármint ha az érett nőkről, nem pedig a tinilányokról beszélünk) az eggyüttérző, kedves, engedékeny, de mégis határozott férfi. Sőt, maga a 'férfi' kifejezés is számomra egybefoglalja ezt az egészet. Az, aki a kiszemeltjével nem beszéli meg a problémákat, konkrétan nem hallgatja meg őt. Márpedig az nemcsak hogy a nőknél, de a férfiaknál sem túl nagy előny. Mindenki vágyik egy olyan emberre, aki magért szereti. Aki ismeri őt. Ebbe az is beletartozik, hogy tanácsokat adsz neki, pihenhet rajtad. Ezzel nem a rosszat fogja hozzád kapcsolni, hanem a lelkitámaszt, a segítőt, a kedves embert. Ez pedig egy jópontnak is vehető. Plusz mekkora bunkóság már az, hogy nem segítesz másnak, csak azért, hogy lefekhess vele?

Az egész "cikknek" nincs túl sok valóságalapja. Ostoba sztereotípiaellenes sztereotípiákra épít, midnenféle ostoba hablával, alátámasztás nélkül. Inkább használj alkalmazott lélektant, mint idióta kliséket és sémákat.

2014. ápr. 20. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Ui: Ahogy az egyik női válaszadó írja, tényleg nem kell lelki szemetesnek lenni. Viszont érdemes másokat meghallgatni, ezzel sok mindent kideríthetsz róla.

Négyes, mivel te is tulajdonképp a kérdés alanya vagy, megkérdezném tőled: szerinted az jó vagy rossz, ha egy férfi megpróbál minnél többet kideríteni a kiszemeltjéről, például úgy, hogy meghallgatja egynéhány problémáját? Köszönöm a választ előre is :)

2014. ápr. 20. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor megláttam az oldal nevét, már tudtam, hogy ostobaság.

Ha magadtól nem vagy képes a legalapvetőbb emberi kapcsolat kialakítására akkor semmi nem segíthet rajtad.

Még ha nem eget verően nagy hülyeségeket írna az oldal, az sem számítani.

Ha valaki annyira debil, hogy magától nem tud párt találni, akkor annak reszeltek.

25\L

2014. ápr. 21. 01:31
 9/9 Költőnő? ***** válasza:

Hmmm.

Nem minden ponttal értek egyet, de van benne igazság.

2014. ápr. 21. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!