Csak szerintem undorító ez a "taktika? "
1 hónap alatt 3 olyan lányba botlottam bele, aki az első, vagy a második randin nyom egy coming-out-ot, a nyakamba zúdítja a problémáit, a komplexusait, aztán mintha mi sem történt volna, randizgatna tovább. Az a baj ezzel, hogy ilyenkor nem bírom megbántani őket egy konkrét lekoptatással, finomkodok, töketlenkedek, és még én érzem magam szarul emiatt. Ők persze nem akarják venni a lapot.
A 3. lánynál elegem lett, megkérdeztem, konkrétan mi a célja a "korai" lelkizéssel, és azt mondta a bűntudatkeltés.
Most ez komolyan ilyen elterjedt dolog lett, vagy én vonzom a defektes nőket?
oh erre van egy jó taktika, vágj vissza a saját lelki bajaiddal...talán még dobhatsz rá 1-2 lapáttal, és várd a reakciót :D
21F
Lányként mondom, hogy én is hasonlót tettem tegnap, de marhára megbántam. Nem hoztam volna szóba, ha a srác nem vezet rá...
Nem lehet, hogy te is rávezetted valahogy? Vagy csak úgy hirtelen fogta magát és belekezdett? Mert azért nem mindegy.
Mondjuk a csajnak az a válasza, hogy bűntudatkeltés miatt lelkizett elég gáz, mintha te lennél a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!