Csak szerintem vagyok fortelmesen alacsony ezzel a
151cm-mel?
Figyelt kérdés
Mar legalabb 4 eve nem novok.(15 leszek)
A korombeliek mind legalabb 160cm-k. Szoval az hogy en ilyen alacsony vagyok eleg zavaro. Nem? Masnak az a baja hogy tul magas.(ertem en ugy hogy 14 eves es 170cm) Ilyenkor azzal nyugatjak hogy semmi gond, biztos sokkal csinosabb mint azok a torpek, szep hosszu laba vannak etc.
Nem akarom en ezt magamra venni, de igenis rosszul esik.
Mert a fene akar torpe lenni, rovid labakkal. Es amikor ezt igy "az orrom ala dorgolik" akkor azert elgondolkodom hogy milyen hulye latvany lehetek ilyen kicsin...
Itt van egy kep hogy ugy kb. mekkora vagyok mas emberekhez kepest.
Nekem tökéletesen mehfelelnél, ha idősebb lennél! 18f
2014. júl. 23. 01:12
2/14 anonim válasza:
Ne csináld már, én meg mindig irigyeltem az ilyen picike lányokat... :)
Nekik nem volt olyan problémájuk, hogy 16 évesen alig van srác, aki magasabb náluk. :S
És ahogy észrevettem, a fiúknál sincsenek hátrányban az alacsonyabb lányok, sőőőt.... :D
2014. júl. 23. 01:13
3/14 anonim válasza:
Drága... az alacsonyság cuki az isten szerelmére én csak 163 cm vagyok 17 éves fiú létemre és az ilyen 170 cm-es csajok rám se néznek.. ne akarj nőni. AZ ALACSONYSÁG A LÁNYNÁL CUKI
4/14 anonim válasza:
A fiúk szeretik a pici, törékeny lányokat.
5/14 mira4 válasza:
Azért mégiscsak megkérdezem: fiú vagy vagy làny?
2014. júl. 23. 01:15
6/14 anonim válasza:
Nálam az ideál 155-160 körül van, nem szeretem a magas lányokat. Csak nem vagyok ezzel egyedül. A kövérek azzal nyugtatják magukat, hogy "legalább van rajtuk mit fogni", most akkor kövér is szeretnél lenni? Alacsonyabb vagy az átlagnál, na bumm, biztosan van\lesz olyan fiú, akinél emiatt szóba sem jössz, de olyan is, akinek ez pont imponál.
2014. júl. 23. 01:17
7/14 A kérdező kommentje:
Nos..koszonom az eddigi valaszokat.:)
Lany vagyok.
2014. júl. 23. 01:17
8/14 mira4 válasza:
Ok latom a vàlaszokat.
Szerintem is jó ha kicsi vagy. De ha nagyon zavar ott vannak a tûsarkúk.
2014. júl. 23. 01:18
9/14 anonim válasza:
Nincs semmi baj a magasságoddal. Volt már hozzád hasonló barátnőm pedig én 170 magas vagyok már jó pár éve (nem mint ha ez olyan magas lenne). Hidd el, hogy a magasságoddal több esélyed van valakit találni mint annak aki 180 centi felett van. Szóval ezen ne is rágódj:)) 22/F
2014. júl. 23. 01:21
10/14 Marc Bolan válasza:
Ne aggódj! Sokan szeretik az alacsony lányokat. De még szerintem nőni fogsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!