Csak szerintem vagyok fortelmesen alacsony ezzel a 151cm-mel?
Figyelt kérdés
Mar legalabb 4 eve nem novok.(15 leszek)
A korombeliek mind legalabb 160cm-k. Szoval az hogy en ilyen alacsony vagyok eleg zavaro. Nem? Masnak az a baja hogy tul magas.(ertem en ugy hogy 14 eves es 170cm) Ilyenkor azzal nyugatjak hogy semmi gond, biztos sokkal csinosabb mint azok a torpek, szep hosszu laba vannak etc.
Nem akarom en ezt magamra venni, de igenis rosszul esik.
Mert a fene akar torpe lenni, rovid labakkal. Es amikor ezt igy "az orrom ala dorgolik" akkor azert elgondolkodom hogy milyen hulye latvany lehetek ilyen kicsin...
Itt van egy kep hogy ugy kb. mekkora vagyok mas emberekhez kepest.
2014. júl. 23. 01:09
11/14 anonim válasza:
ne zavarjon..mindenki olyan amilyen!
13/14 anonim válasza:
Nem jelenik meg a kép, valami gond lehet. De ahogy írták, valóban sok fiú szereti az alacsony lányokat. Személy szerint én is. És mivel ennyi idős vagy valószínű még nőni fogsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!