Nagyon alacsonynak számítok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok és 163 cm magas. Jól gondolom hogy ez rendkívűl alacsonynak számít?2014. júl. 20. 11:19
1/12 anonim válasza:
Az egyik, ha 120 centi lennél, az se jelentene semmit... Még csak 14 vagy, simán nőhetsz akármennyit.
A másik, hogy ha így marad, akkor igen. De semmi sincs benne, nem származik se előny se hátrány ebből számodra.
2/12 anonim válasza:
Általánosban olyan 176-178 körül voltam. A legjobb haverom meg olyan 165 körüli lehetett állandóan baszogatták meg ő is rosszul érezte magát. Azóta eltelt jó pár év és már ő magasabb, pedig 187 vagyok :).
3/12 A kérdező kommentje:
De nagyon is származik hátrány belőle. Mert sok lány utasított már vissza csak a magasságom miatt. Meg is mondták hogy a magasságom miatt nem kellek nekik. És már 1 éve nem nőttem semmit :( . Másrészt anyám is pont ilyen magas. Szóval úgy tűnik sajnos az ő magasságát örököltem :(:
2014. júl. 20. 11:23
4/12 A kérdező kommentje:
:( *
2014. júl. 20. 11:24
5/12 anonim válasza:
Akkor hagyd azokat a lányokat! nem érdelemnek meg! érvelj azzal, a jóból kicsit adnak! ;)
komolyra fordítva, 163 cm vagyok, volt már 160 és 190 cm-es barátom is :O szóval nekem igazán nem a magasság számít. Ez is egy olyan dolog, mint a külső és a szépség.... ahogy halad előre az ember a korban, már egyre inkább a belső értékeket fogja fontosnak tartani. És a tartós kapcsolat titka is ez .....
szóval NE aggódj! találsz olyan lányt akinek így is jó vagy! ha meg még nősz is.... semmmi gond nem lesz! légy magabiztos! :)
szép napot!
6/12 anonim válasza:
Még van időd megnőni,igyál sok tejet./ez komoly/
7/12 anonim válasza:
Aki ilyenért nem akar valakit, az elve nem akarta. Aztán meg 14 évesen sokat ne várj a csajoktól... Akkor is vissza utasítanának, ha túl pattanásos vagy...
8/12 anonim válasza:
14 éves vagy, fogsz még nőni. A korodbeli lányokkal meg ne foglalkozz, éretlenek. A magasság nem számít ha valakit igazán fogsz érdekelni.
9/12 anonim válasza:
14 évesen 170cm körül voltam, most 190cm vagyok 16 évesen, van még bőven időd nőni:)
10/12 anonim válasza:
Èn 14 évesen 168 magas voltam most 22 és188
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!