Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nagyon alacsonynak számítok? 158cm/l
Figyelt kérdés
Ti járnátok ekkora csajjal? (kort,magasságot légyszives)2013. ápr. 4. 08:58
2/16 anonim válasza:
156 cm magas a kedvesem. (39/175 légyszives)
3/16 anonim válasza:
Kicsinek számítasz.Volt már olyan magas lány,mint te,akibe teljesen bele estem,de sajnos nem jött össze egyéb okokból...
Igen,járnék.Én 170 vagyok,24 éves.
4/16 anonim válasza:
Volt már hasonló magasságú barátnőn de attól függ mennyi idős vagy lehet nősz még de ugyan akkor engem is van hogy elküldenek mondván hogyáá magasabb pasit keresnek. Szóval igen miért ne járnék. 33/f
6/16 anonim válasza:
Van, akik szerint a nő jó, ha alacsony, mert termékenyebb. Mondjuk, nem tudom ez igaz-e.
7/16 anonim válasza:
nem ezen múlok, mert mi csinálna a többi kicsi, én csak 155cm vagyok
8/16 anonim válasza:
Abszolute. Mellettem peldaul hulyen is nez ki egy magas/atlagos lany. 19/170
9/16 anonim válasza:
Igen, pont jó az a 15 cm különbség. 21/173
10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen legalább magassarkút akkor hordok amikor akarok :D
2013. ápr. 4. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!